Logo delftopzondag.nl
De medewerkers van Perspektief in het nieuwe pand
De medewerkers van Perspektief in het nieuwe pand (Foto: )

Perspektief voelt zich thuis bij RODI!

DELFT - Stichting Perspektief op de vierde verdieping aan de Kalfjeslaan in Delft begeleidt en ondersteunt mensen die te maken hebben met verschillende obstakels.

Perspektief helpt personen die te maken hebben met: Huiselijk geweld, personen die op dit moment dakloos zijn en personen die op dit moment niet de mogelijkheid hebben om een woning te vinden vanwege sociaal-maatschappelijke of psychiatrische problemen. Perspektief zorgt ervoor dat er weer sprake is van balans en persoonlijke groei. De Stichting staat voor herstel en participatie. Zij helpen mensen om de balans te vinden en hun leven weer vorm te geven. Perspektief heeft niet alleen locaties in Delft maar ook in de regio Haaglanden. Deze stichting staat klaar voor iedereen die de hulp nodig heeft. Hierbij wordt niet gefocust op problemen of zorgverlening, maar op potentieel, persoonlijke groei, begeleiding en ondersteuning. De veiligheid, de hulp die de medewerkers bieden en de vertrouwde omgeving waar de clienten zich in bevinden spelen hierin een grote rol.

Coronamaatregelen
Wegens het coronavirus heeft Stichting Perspektief maatregelen getroffen om de gezondheid van de cliënten te waarborgen: zo werken medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. De dienstverlening gaat door zoals gewoonlijk, wel vindt het cliëntcontact zoveel mogelijk online of telefonisch plaats.

Verhuizing
Sinds kort is Stichting Perspektief verhuisd van de Vulcanusweg naar een pand aan de Kalfjeslaan. Hierbij heeft Rodi Sign & Print een rol gespeeld; zij hebben de huisstijl en bewegwijzering aan de binnen- en buitenzijde van het hoofdkantoor uitgevoerd. Zo werden logo's op verschillende plaatsen rondom het gebouw geplaatst, maar ook de kantoren werden voorzien van huisstijl onderdelen en bewegwijzering.

Juliano van der Knaap
Meer berichten