Lonneke is assistent-bedrijfsleider van Lucardi Juwelier in de Hoven Passage
Lonneke is assistent-bedrijfsleider van Lucardi Juwelier in de Hoven Passage

Lucardi Juwelier in De Hoven Passage

Algemeen

DELFT - Als je wel eens in het winkelcentrum De Hoven Passage komt, ken je ongetwijfeld Lucardi Juwelier. Al sinds 1986 zijn ze hier te vinden en de winkel heeft in de loop van de tijd dan ook aardig wat vaste klanten opgebouwd.

De winkel is één keer verhuisd naar een paar plekken verderop in de passage. Tegelijk met deze verhuizing is de winkel meteen opgeknapt en verbouwd volgens de nieuwe formule van Lucardi. Ken jij deze winkel nog niet? Lucardi Juwelier verkoopt een groot assortiment aan sieraden en horloges, voor een betaalbare prijs. De collectie bestaat uit verschillende materialen zoals 14 karaat goud, zilver en staal.

Reparaties en services
Ook voor luxere, persoonlijke sieraden kan je bij Lucardi terecht, zoals voor trouw- of vriendschapsringen. Daarnaast biedt Lucardi verschillende services aan waarvoor je snel even langs kan gaan, zoals het vervangen van een horlogebatterij of het repareren van sieraden. Tegenwoordig is het ook erg leuk om een sieraad aan te schaffen met een persoonlijke betekenis, waar bijvoorbeeld een naam, datum of letter opstaat. Je kan daarom bij Lucardi ook jouw sieraad laten graveren. Er is een graveerapparaat in de winkel waarmee de medewerkers de gewenste letter of naam op het sieraad kunnen graveren. Voor complexe gravures kunnen ze een sieraad of horloge ook opsturen naar het hoofdkantoor, waar een machinale graveermachine aanwezig is. En misschien ken je Lucardi wel van een het bekende schieten van gaatjes? Dit is bij Lucardi helemaal gratis, je betaalt alleen voor de schietoorbellen zelf. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, want als er tijd is ben je meteen aan de beurt. Ze zien je graag een keer langskomen!

Kijk voor meer informatie op www.lucardi.nl/nl-nl/juweliers/delft-troelstralaan