Logo delftopzondag.nl
Marcel Struijk ontvangt u graag in de winkel aan de Van Foreestweg 10-14
Marcel Struijk ontvangt u graag in de winkel aan de Van Foreestweg 10-14 (Foto: )

Maak het thuis gezellig en comfortabel!

DELFT - Wanneer je veel thuis moet zitten, wat in deze coronatijd vaak voorkomt, is het fijn om comfortabele zitmeubelen te hebben. Inter Comfort helpt hier graag bij.

Een mens zit elke dag wel eens. Dit kan een uurtje zijn, maar ook meerdere uren. Een goede zithouding is daarom belangrijk, als dit niet zo is kan dit namelijk problemen opleveren. Daarom adviseert Inter Comfort u de beste fauteuil of bank die bij u past.

Vertrouwd
Inter Comfort is al jaren een vertrouwd gezicht in Delft als het om meubelen gaat. De winkel is al meer dan dertig jaar gevestigd in het pand aan de van Foreestweg 10-14, waar je gratis voor de deur kan parkeren. "Wij hebben een zeer ruime collectie relaxfauteuils in onze showroom staan, meer dan vijftig stuks", vertelt Marcel Struijk. "Deze kunnen in alle kleuren stof of leder geleverd worden. Ook in alle maten, dus van mensen van een meter vijftig tot aan mensen van twee meter tien. Ook zijn onze banken aan te passen in zithoogte!"

Service
In de winkel wordt u hartelijk ontvangen door Friso en Marcel. Zij zullen u alles vertellen over de mogelijkheden. "Wij hebben nette, eigen bezorgers in dienst. Uw meubelen worden tot in de woonkamer bezorgd en uitgepakt. Wij kunnen uw oude bank of stoel meenemen. Daar krijgt u zelfs een inruil/korting voor tot 300 euro."

Uitverkoop
Aankomende week zijn er weer veel meubelen in de uitverkoop. Dat houdt in dat er kortingen op showmodellen zijn tot 50 procent. De nieuwe collectie komt eraan, dus er moet plaats worden gemaakt in de winkel.

015-2136109 - www.intercomfort.nl

Juliano van der Knaap
Meer berichten