Logo delftopzondag.nl
Robin Verhoef (Makro) wordt alvast geadviseerd door Thomas (Idenburg Car Solutions) bij de keuze voor een wasprogramma
Robin Verhoef (Makro) wordt alvast geadviseerd door Thomas (Idenburg Car Solutions) bij de keuze voor een wasprogramma (Foto: )

Tank- en wasactie bij Makro en Idenburg Car Wash!

DELFT - Idenburg Car Solutions en Makro Delft zorgen samen al sinds 2002 voor mooie aanbiedingen. Ook tijdens de openingsweek van het nieuwe Makro tankstation.

Makro biedt al de goedkoopste brandstof in de regio, maar maakt de prijzen gedurende de openingsweek van 14 tot en met 20 september nóg goedkoper met 5 cent extra korting per liter. En dat is nog niet alles, want op vertoon van de tankbon ontvangt u bij 30 liter tanken ook nog eens een gratis wasbeurt bij Idenburg Car Wash!

Tankstation
Makro aan de Schieweg 104 heeft het tankstation volledig vernieuwd om zich voor te bereiden op de toekomst. "Het terrein is klantvriendelijker gemaakt", vertelt bedrijfsleider Robin Verhoef. "Achter de tankstations is meer ruimte gecreëerd, zodat bestuurders zich gemakkelijker kunnen opstellen." Daarnaast lag de focus op duurzaamheid. "Wij hebben de grond gesaneerd en laadpalen geplaatst. Ons pand zelf is eerder al voorzien van LED-verlichting en we kijken nu naar de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen. Om ook over twintig jaar nog relevant te zijn, moet je nu starten met de nodige aanpassingen. Daarom hebben wij onze non-food afdeling op de begane grond compleet heringericht."

Car Wash
Idenburg Car Solutions aan de Schieweg 81 - gerund door vader en zoon Martin en Erik Idenburg - bestaat uit een onderhoudsgarage én wasstraat. Het bedrijf gebruikt in de wasstraat de modernste middelen om uw auto grondig en milieubewust te wassen. “Het water dat wij gebruiken komt uit onze eigen waterbron, dus wij verspillen geen drinkwater", aldus Martin Idenburg. "Ook maken wij gebruik van niet-milieubelastende schoonmaakproducten en wordt het vuile water netjes opgevangen in ons vuilwatersysteem. We zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om zo schoon mogelijk te werken.”

Acties
Niet alleen tijdens de openingsweek profiteert u van een leuke actie, ook de rest van het jaar. Zo is er de Makro VIP Wash. Parkeer uw auto op de VIP Wash parkeerplaats bij Makro, geef uw sleutels af bij de servicebalie en uw auto wordt tegen het tarief van 25 euro van binnen én buiten grondig gereinigd terwijl u winkelt. En als mensen na de openingsweek tanken bij Makro, krijgen zij op vertoon van de bon het duurste wasprogramma van 15 euro voor slechts 10 euro. Idenburg doet er eind oktober nog een schepje bovenop. Vanaf dan is betalen met alle tankpassen en met de eigen waspas mogelijk. "Mensen kunnen deze Idenburg-pas digitaal opwaarderen, waarbij zij van ons een hoger tegoed ontvangen. Met onze pas krijgen klanten ook altijd korting op de wasprogramma's."

Cheyenne Toetenel
Meer berichten