Logo delftopzondag.nl
Dankzij de bestickering heb je tijdens het spinnen geen last meer van de zon!
Dankzij de bestickering heb je tijdens het spinnen geen last meer van de zon! (Foto: )

Queen’s voelt zich thuis bij RODI!

DELFT - Queen’s ladies aerobics & fitness center aan de Surinamestraat 7 is er voor alle dames van jong tot oud. Door het zeer gevarieerde lesaanbod kan iedereen hier bewegen op eigen niveau.

"Bij Queen’s bieden we een variatie aan lessen", vertelt eigenaresse Simone. "Of je nu op zoek bent naar een inspannende workout in de buitenlucht of een workout ter versteviging van je buik- en rugspieren, bij Queen’s zit je goed." De lessen die op dit moment worden aangeboden zijn total body workout, pilates, spinning, power workout, combistep, bootcamp/circuittraining en step.

Damessportschool
Queen's is een echte damessportschool, dus een man zul je er niet tegen het lijf lopen. "De ervaring leert dat veel vrouwen dat fijn vinden", aldus Simone. "Onder elkaar zijn is de sfeer veel relaxter dan wanneer er ook mannen aanwezig zijn."

Maatregelen
In verband met het coronavirus zijn bij Queen's allerlei aanpassingen gedaan, zodat iedereen veilig kan sporten. "We hebben grote vakken gecreëerd, laten minder mensen toe in de zalen, bieden meer lessen aan en er moet vooraf worden gereserveerd. Er staat een filmpje op onze website over hoe wij nu werken." Wil jij het een keer proberen? Dan ben je welkom voor een gratis proefles. Aanmelden kan via info@queensdelft.nl.

Bestickering
De ramen van de aerobicszaal en spinningzaal van damessportschool Queen's zijn recent voorzien van een mooie bestickering, uitgevoerd door RODI Sign & Print. "Die bestickering was nodig tegen het zonlicht, en het geeft een mooie uitstraling. Vanuit RODI is goed met mij nagedacht over de uitvoering. We hebben samen gekeken hoe we er wat moois van konden maken, iets wat inmiddels goed is gelukt!"
www.sportschoolqueens.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten