Jean toont de veelzijdigheid aan bloembollen bij GroenRijk 't Haantje
Jean toont de veelzijdigheid aan bloembollen bij GroenRijk 't Haantje

GroenRijk maakt zich klaar voor de herfst!

Algemeen

RIJSWIJK - Momenteel start het najaar bij GroenRijk 't Haantje. In het tuincentrum vind je mooie najaarsplanten voor buiten, trendy planten voor binnen en prachtige sfeerartikelen. Na een bezoek ga je vol nieuwe inspiratie aan de slag met je huis, tuin of balkon!

"De tuinplantenafdeling bij Groenrijk 't Haantje staat ook in de herfst vol in bloei", vertelt winkelmanager Jean Lamet. "Het is dan ook een prima seizoen om de tuin eens goed aan te pakken. Herfst is niet compleet zonder de diversiteit aan bloembollen, zaden en de bolchrysant, maar ook de gaultheria en skimmia zijn enorm populair. Combineer deze planten met een bijpassende buitenpot en een paar pompoenen en jouw tuin is klaar voor de herfst!" Ben je een echte dieren- en natuurliefhebber? Dan is het ook leuk om een insectenhotel of vogelhuisje te plaatsen. "En uiteraard wat dierenvoeder voor buiten."

Sfeervol
Maar niet alleen in de tuin willen we het gezellig maken. Het leven verplaatst zich van buiten naar binnen. Reden genoeg voor veel mensen om een gezellige sfeer te creëren in huis. "Bij GroenRijk breiden we onze sfeerhoek uit met nieuwe sfeervolle woonaccessoires. Kaarsen, lantaarns, vazen, plaids en kleine meubelen zullen bij veel mensen in het interieur verschijnen. Al die artikelen zijn aanwezig in ons uitgebreide sfeerassortiment." Ook de vraag naar kamerplanten neemt nu sterk toe. "Ook daar zijn momenteel veel trends in. Vooral de planten met grote bladeren zijn in trek, zoals de Alocasia. De strelitzia is de plant van de maand. Dit is een opvallende verschijning met een tropische uitstraling die haar bijnamen als paradijsvogelbloem of vogelkopbloem eer aandoet. Tegenwoordig is er ook veel vraag naar terrariums; de glazen potten met een dop van kurk. Dit alles is te vinden in ons tuincentrum."

Parkingsale
In de maand september geniet je bij GroenRijk 't Haantje van leuke kortingsacties. Zo kun je dit weekend nog profiteren van maar liefst 25 procent korting op een artikel naar keuze, tegen inlevering van de bon die eerder in deze krant stond. Daarnaast wordt een parkingsale gehouden. "Op de parkeerplaats vind je dit weekend tuinmeubelen, tuinkussens, tuinhout en restpartijen stenen met kortingen die hoog oplopen. Vorig jaar was het een groot succes, dus wees er snel bij!" De rest van de maand kun je ook gebruikmaken van de gratis inplantservice bij aankoop van een pot en een plant.

Bezoek het tuincentrum aan de Laan van 't Haantje 22 in Rijswijk of kijk eerst op www.groenrijkrijswijk.nl voor meer informatie.