Logo delftopzondag.nl
Weet jij hoe deze meidengroep heet? Dan maak je kans op kaarten!
Weet jij hoe deze meidengroep heet? Dan maak je kans op kaarten! (Foto: )

Maak kans op kaarten voor Drievliet!

DEN HAAG - Familiepark Drievliet is weer geopend. Drievliet is leuk voor het hele gezin. Iedereen heeft wel een favoriete attractie in één van de volgende categorieën: familie-attracties, kinderattracties, shows en thrill-attracties. En het leuke is dat je nu kans maakt op vrijkaarten!

Ga van de Watertoren Superglijbaan, draai rondjes in de Theeleut en de Zweefmolen of leef je uit in de Vliegende Vissen. Ben jij een echte durfal? Dan is de Kwal echt wat voor jou! En wat dacht je van de Formule X, de Kopermijn of de Nautilus?!

Coronaproof
Sinds 1 juli is het familiepark weer dagelijks geopend. Daarbij geldt het protocol dan wel de richtlijnen van het RIVM/Veilig Samen Uit, als basis voor een veilig bezoek. De afgelopen tijd is hard gewerkt om het park coronaproof te maken voor haar bezoekers en medewerkers. Zo zijn aanpassingen gemaakt aan diverse wachtrijen van attracties en kunnen de attracties alleen nog zo gebruikt worden dat een afstand van anderhalve meter gewaarborgd wordt. Daarnaast zijn ook de restaurants, terrassen en kiosken ingericht op deze afstand en worden de hygiënemaatregelen aangescherpt. Entreebewijzen zijn alleen via de website www.drievliet.nl verkrijgbaar. De medewerkers van Drievliet vertrouwen op het gezonde verstand van de bezoekers. Met inachtneming van deze tijdelijke maatregelen wensen zij iedereen een gezellige dag Drievliet toe.

Win kaarten!
Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen vier kaarten weggeven voor coronaproof familiepark Drievliet. Vraag: Welke meidengroep trad op in Drievliet en werd door Charles van Harling geïnterviewd op bovenstaande foto? Stuur jouw antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...?

Meer berichten