Logo delftopzondag.nl
Kevin is trots op zijn zaak in de Hoven Passage
Kevin is trots op zijn zaak in de Hoven Passage (Foto: )

Bij TEAM Kappers word je snel knap geknipt!

DELFT - TEAM Kappers is niet meer weg te denken uit de Hoven Passage. Hetzelfde geldt voor Kevin Lagendijk, al 15 jaar kapper binnen de Delftse kapsalon en sinds vijf jaar terug ook eigenaar.

In de tijd dat Kevin aan het roer staat is de zaak aardig gegroeid. "We begonnen met drie kappers, inmiddels staan we met z'n vijven." TEAM Kappers is er voor iedereen, vertelt Kevin. "We doen de eerste knipbeurt bij kleintjes, maar meten net zo graag 80-jarigen een mooie coupe aan. Bij de één knippen we de puntjes, bij de ander verzorgen we een complete transformatie." Iemand mooi de deur uit laten gaan, dat is uiteraard het doel. "Je wordt snel en goed geknipt, zodat je - met de ideale coupe - blij naar huis gaat. Dat kan een hele metamorfose zijn, maar iets kleins kan ook al het verschil maken."

Team
Kevin heeft naar eigen zeggen de leukste werkplek die hij zich kan wensen. "Ik zie de salon als mijn tweede huis, met betalende visite! Zoveel plezier hebben in je werk is heerlijk." Zijn team draagt daar ook sterk aan bij. "Het zijn ontzettend leuke mensen die er verstand van hebben. Uiteraard hebben zij allen een opleiding gedaan, maar ook intern leren wij steeds weer bij. Normaal gesproken doen we veel fysieke cursussen, in coronatijd doen we deze digitaal. Zo blijft onze product- en kleurkennis up to date."

Keurmerk
Ook nu is een bezoekje aan TEAM Kapsalon veilig. "We werken volledig volgens het coronaprotocol en hebben een hygiënekeurmerk gekregen. Mensen kunnen dus gerust langskomen, momenteel wel alleen op afspraak!"

TEAM Kappers Delft is te vinden aan de Troelstralaan 65. Zie voor meer informatie www.teamkappers.nl/salons/team-kappers-delft.

Meer berichten