Logo delftopzondag.nl
Ed is blij met de bestickering van zijn nieuwe bedrijfswagen
Ed is blij met de bestickering van zijn nieuwe bedrijfswagen (Foto: )

Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed voelt zich thuis bij RODI

DELFGAUW - Heb jij nog wat klusjes in en om het huis of behoefte aan een prachtig aangelegde tuin? Bij Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed ben je aan het juiste adres voor zowel kleine als grote klussen in Delft en omstreken.

De enthousiaste Ed Klein Velderman begon twee jaar terug zijn eigen bedrijf, en sindsdien loopt het storm. "Het gaat ontzettend goed. Ik verzorg de complete tuinaanleg: veranda’s, vlonders, schuttingen, bestrating, beplanting en waterpartijen. Maar ook voor kleine klusjes zoals het vervangen van een kraan of het leggen van laminaat kunnen mensen bij mij terecht."

Diversiteit
Ed gaf zijn baan als bouwmarktmanager op om voor zichzelf aan de slag te gaan. "Mijn vrouw verzorgt nu het klantcontact en ikzelf kan weer mooie dingen maken." Want die behoefte bleef kriebelen. "De diversiteit spreekt mij enorm aan. Elke klus is anders. Het is leuk om samen met de klant iets te creëren. Je wisselt ideeën uit, maakt een conceptontwerp en voert het project uit. En de tevredenheid van klanten nadat ik iets moois voor ze heb gemaakt doet mij goed." Wat Ed onderscheidt van veel anderen, is dat klanten zelf in de gelegenheid worden gesteld om mee te helpen indien zij dit willen. "Uiteraard onder mijn begeleiding!"

Bedrijfsauto
Bij prachtig werk hoort een mooie bus. Daarom liet Ed zijn bedrijfswagen vorige week bestickeren door de heren van RODI Sign & Print. "Ik heb een concept bij ze aangeleverd, waarna de bestickering snel gedaan kon worden. Het zit er netjes op en ik ben er erg blij mee!"

Benieuwd naar het werk van Ed? Voorbeelden vind je op de Facebookpagina: Hoveniers- en Klussenbedrijf Ed. Voor meer informatie mail naar edkleinvelderman@gmail.com.

Meer berichten