Logo delftopzondag.nl
De adviseurs William Schagen, Philip Paleewong en Lennart Huijser van KPS in hun showtuin (Foto: Koos Bommelé)
De adviseurs William Schagen, Philip Paleewong en Lennart Huijser van KPS in hun showtuin (Foto: Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE)

Laat je inspireren bij KPS Delft!

DELFT – KPS Delft is specialist op het gebied van sierbestrating, natuursteen, tuinhout en tuinverlichting. Met hun enorme assortiment is er voor ieder wat wils!

De afgelopen periode is het druk geweest bij KPS Delft. “Mensen waren de afgelopen tijd natuurlijk veel meer thuis dan gewoonlijk”, vertelt adviseur Philip Paleewong. “We hebben gemerkt dat dat voor velen een mooie gelegenheid is om de tuin aan te pakken.” KPS heeft een groot assortiment. “Dat kan voor keuzestress zorgen”, lacht Philip. “Maar we hebben gespecialiseerde adviseurs, die mensen graag in hun keuzes begeleiden. Zo kan elke tuin een ‘eigen’ tuin worden.”

Showtuinen
Mensen die geïnspireerd willen worden, hebben de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de grote showtuin. “We hebben buiten ruim 2000 vierkante meter aan tuinvoorbeelden. Hier kun je mooie producten zoals sierbestrating, natuursteen, kunstgras, keramiek en tuinverlichting in het echt komen bekijken. Om zoveel mogelijk het tuineffect van thuis na te bootsen, hebben we borders gecreëerd met muurblokken. Binnen hebben we ook nog vijftig á zestig vierkante meter aan avondtuin te vinden. Deze ruimte hebben we verdonkerd, zodat de tuinverlichting goed getoond kan worden. Even door de tuinen wandelen is voor veel mensen een bron van inspiratie!”

Veilig winkelen

“We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt”, laat Philip weten. Daarom zijn verschillende maatregelen genomen, zodat mensen ook nu veilig kunnen winkelen. “Daarnaast staat de koffie natuurlijk altijd voor u klaar!” Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs aan de Rotterdamseweg 388 of kijk voor meer informatie op www.kpsdelft.nl

Meer berichten