Dynamite Bluesband
Dynamite Bluesband

Affligem Bluesfestival Delft komt eraan!

Algemeen

DELFT - Het is weer bijna zover: Het Affligem Bluesfestival Delft komt eraan en het belooft weer een grandioos succes te worden. Alles wat je moet weten, lees je hier!

Wat er staat te gebeuren
Van 14 t/m 16 februari vindt alweer de 22e editie van het Affligem Bluesfestival Delft plaats. In maar liefst 36 horecalocaties worden een groot aantal live-optredens gehouden. Zoals gebruikelijk staat de top van de Nederlandse en Belgische Bluesscene geprogrammeerd. Behalve verschillende Blues awardwinnaars, staan er ook een aantal akoestische optredens op het programma. Zanger-gitarist Robbert Duijff staat op zowel vrijdag als zaterdag geprogrammeerd. Ook de Engelse backwater Roll Blues Band is van de partij. Bij de gratis toegankelijke optredens zijn nog meer diverse muziekstijlen te horen. Voor het volledige programma, tijden, locaties en meer informatie, ga je naar de website www.delftblues.nl

Specials
Behalve het grote aantal optredens heeft het Affligem Bluesfestival Delft diverse Specials, zoals filmvoorstellingen en theatervoorstellingen. Op zaterdag 15 februari staat de immers bekende mondharmonica-workshop in het Hampshire hotel op het programma. Verder vind op 15 februari een Gospel-optreden plaats in de Maria van Jessekerk. Op zondag 16 januari ben je welkom bij een theatervoorstelling. Er staat van alles op de agenda en ook het volledige programma hiervan vind je op de website!

Over het festival
Bluesfestival Delft staat al jaren in de historische binnenstad bekend als het grootste indoor-bluesfestival van de Benelux. Het is een zeer afwisselend bluesweekend en een absolute aanrader voor de muziekliefhebber! Verschillende artiesten uit binnen-en buitenland zijn aanwezig.