Presentator Tijn Noordenbos (foto: Tijn Noordenbos)
Presentator Tijn Noordenbos (foto: Tijn Noordenbos)

Oproep Tafel van Delft

Algemeen

DELFT - Wekelijks presenteert Tijn Noordenbos De Tafel van Delft. Via Delft op Zondag wilt hij een oproep doen voor één van de aankomende afleveringen van de videoserie.

Oproep
"Voor één van de edities van De Tafel van Delft, zou ik heel graag iemand willen spreken die bij de Voedselbank zit. Ik ben super geïnteresseerd in het verhaal van mensen die bij de Voedselbank zitten en wil het daarom graag hebben over waarom diegene bij de Voedselbank zit, hoe dat allemaal is gegaan en uiteraard ook hoe het bevalt (of het bevalt) en wat het inhoudt", zegt presentator Tijn Noordenbos.
Volgens Tijn wil de Voedselbank niet bemiddelen tussen klanten en mensen die met hun verhaal in de publiciteit willen. "Het is helaas niet mogelijk om via de Voedselbank met cliënten in contact te komen, maar zelf mensen benaderen is wel toegestaan. Vandaar dat ik via Delft op Zondag probeer om met cliënten in contact te komen."

De Tafel van Delft
De Tafel van Delft is een videoserie/vlog die sinds september 2019 wekelijks op de Facebookpagina van De Tafel van Delft verschijnt. Tijn Noordenbos schuift elke zondag om 11.00 uur op de Oude Delft 140 aan tafel met interessante Delftenaren. Dit kan iedereen zijn! Iemand die in de techniek zit, een wetenschapper, iemand die actief is in de sociale sector, een ondernemer, een kunstenaar, of zomaar een heel plezierig mens. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven bij Tijn!

Opgeven
Ben jij of ken jij iemand die bij de Voedselbank zit en lijkt het je leuk/interessant om hierover te vertellen in één van de afleveringen van De Tafel van Delft? Neem dan contact op met Tijn Noordenbos via tijn.delft@hetnet.nl en meld je aan!
Je kunt je uiteraard ook via dit mailadres aanmelden voor een van de andere afleveringen.