De auto van Springstofmedia bestickerd door Rodi Sign & Print (Foto: Coen Mulder)
De auto van Springstofmedia bestickerd door Rodi Sign & Print (Foto: Coen Mulder)

Springstofmedia blij met Rodi Sign & Print

Algemeen

DELFT - Coen Mulder van Springstofmedia is blij met de service van Rodi Sign & Print. In december 2019 heeft Springstofmedia de bedrijfsauto laten bestickeren door Rodi Sign & Print en zij zijn er tot op heden nog steeds heel erg blij mee!

De keuze voor Rodi
"Naar mate je steeds meer groeit, komt er op een gegeven moment een bedrijfsauto bij kijken." Zegt Coen Mulder. "Uiteraard hoort daar een mooie reclamesticker bij met de naam en het logo van het bedrijf." Na wat online research te hebben gedaan, werk te hebben bekeken en vele Rodi-busjes voorbij te zien rijden, was het duidelijk voor Springstofmedia om de bedrijfsauto toe te vertrouwen aan de mensen van Rodi Sign & Print. "We stuurden wat designsop, bespraken de details en brachten de auto. Een prachtig resultaat en een fijne, soepele samenwerking." Zegt Coen.

Rodi Sign & Print
RODI Reclame & Belettering zet zich in voor zowel grote bedrijven als particulieren. Van gevelreclame, autobelettering, carwrapping, reclameborden tot groot formaat printen.

Over Springstofmedia
"Springstofmedia is een Delfts videoproductiebedrijf ontstaan vanuit TU-studenten. "Wij maken al ruim 2 jaar verschillende soorten video's voor allerlei soorten bedrijven, denk aan promotievideo's, animatievideo's, eventvideo's, je kunt het zo gek niet bedenken." Zegt Coen Mulder." "Door onze wetenschappelijke achtergrond en onze liefde voor mooie plaatjes, zijn we in staat complexe boodschappen te vertalen naar pakkende en visueel aantrekkelijke video content."

Springstofmedia
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft
015 268 2549
info@springstofmedia.nl