<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Mirjam van Loenen. (Foto: PR)
Mirjam van Loenen. (Foto: PR) (Foto: )

"Je bent in staat tot het vinden van je eigen antwoord!"

DELFT - De nieuwe wijk, 'De Schoemakerplantage', heeft sinds kort een praktijk voor individuele coaching: Mirjam van Loenen.

Eigenaresse Mirjam van Loenen laat trots haar praktijkruimte zien aan de Van Tijenstraat 14. Vlak bij de Technische Universiteit coacht zij mensen die iets bij zichzelf willen ontwikkelen in relatie tot hun werk of studie. "Ik werk als coach onder meer in de zakelijke dienstverlening, de medische zorg en het onderwijs." Mirjam heeft naast de praktijkruimte in Delft ook een praktijkruimte in Rijswijk en coacht op verzoek ook op de werkvloer.

Onderscheidend
Mirjam is individueel coach en laat zien dat zij zichzelf onderscheidt door haar registratie bij beroepsvereniging: 'StiR'. "Dit is een onafhankelijke stichting die registers beheert van coaches en andere professioneel begeleiders in Nederland", legt zij uit. "Deze registratie is dus een uniek en onafhankelijk bewijs van kwaliteit. Zo weet je bij mij bijvoorbeeld zeker dat er vertrouwelijk met jouw informatie wordt omgegaan." Met een paramedische achtergrond en een achtergrond in het onderwijs kan Mirjam over veel dingen meepraten. "Toch is dit niet de essentie van coaching", vertelt Mirjam. "In gesprekken als individueel coach stem ik vooral af op jou en op de dingen die jij ervaart. Het gaat dus niet over mijn kennis of ervaring, en ik geef ook zo min mogelijk advies. Wel leef ik me in en kijk vanuit jouw standpunt naar de situatie."

Ontwikkelen
Er zijn tal van redenen waarom een coach voor jou nuttig kan zijn, weet Mirjam uit ervaring: "Het kan zijn dat je komt om iets bij jezelf te ontwikkelen, maar het kan ook zijn dat je niet met plezier naar jouw werk gaat, of zelfs stress ervaart. In gesprek onderzoeken we waar dit vandaan komt en welke oplossing het beste bij jou past. Je kunt ook goed bij mij terecht wanneer je op zoek bent naar een betere balans tussen werk en privé of nadenkt over een nieuwe stap en nog niet precies weet in welke richting." Overigens kan niet alleen een werknemer, maar ook een werkgever, manager of ondernemer gerust een beroep doen op de diensten van Mirjam.

Geïnteresseerd? "Je bent van harte welkom om contact op te nemen. In een vrijblijvend gesprek kun je ontdekken wat ik als coach voor jou kan betekenen. Op mijn website, www.mirjamvanloenen.nl, vind je meer informatie over mijn manier van coachen. Daar vind je ook testimonials van mensen die jou voor gingen. Kom gerust langs. Jij bent in staat tot het vinden van je eigen antwoord!"

Esdor van Elten

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>