<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
't Kickertje verzorgt allerlei activiteiten, waar de kinderen zelf ook over mogen meedenken
't Kickertje verzorgt allerlei activiteiten, waar de kinderen zelf ook over mogen meedenken (Foto: )

't Kickertje, voor een onvergetelijke ontwikkelingsreis

DEN HOORN - Kindercentrum 't Kickertje is partner in de opvoeding, ontwikkeling en verzorging van kinderen.

Wij werken samen met ouders, verzorgers, scholen, verenigingen en instanties die betrokken zijn bij kinderen.
Wij bieden een veilige basis van waaruit een kind op ontdekkingstocht kan gaan; zich ontwikkelt door te ervaren en spelenderwijs te leren.

Plezier maken
Samen plezier maken staat voorop! Wij zorgen voor een liefdevolle, stabiele en stimulerende omgeving, met respect voor elkaar en de natuur. Wij geven kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte om te groeien en grenzen te verleggen.
Samen met enthousiaste, vakbekwame pedagogisch medewerkers maken kinderen bij 't Kickertje een onvergetelijke ontwikkelingsreis.

Workshops + activiteiten
Ieder seizoen bieden wij een aantrekkelijk en uitdagend aanbod aan workshops en activiteiten.
De kinderen kunnen een filmpje maken, muziek maken, snoezelen, dansen, mee doen aan een workshop taekwondo, leren naaien op de naaimachine of maken zich de fijne kneepjes van handbal eigen, maar ook schminken, kookactiviteiten, en techniekles staan regelmatig op het programma.

Meedenken
Uiteraard denken de oudere kinderen mee over het programma wat aangeboden wordt, want er is genoeg ruimte voor input. Zo gaan de 10+'ers regelmatig skaten, lasergamen of mountainbiken.
Kickertje in beweging
't Kickertje is een organisatie in beweging en wij zijn dan ook regelmatig op zoek naar medewerkers met bijzondere talenten. Wil jij 't Kickertje helpen de kinderen én jouzelf een onvergetelijke ontwikkelingsreis te bieden? Kom eens bij 't Kickertje op gesprek of kijk op de website kickertje.nl bij de vacatures.

Op bezoek
Geïnteresseerd in 't Kickertje en haar opvang? Neem contact op voor een rondleiding via (015) 257 32 12 of info@kickertje.nl.

Werken
Wanneer je interesse is gewekt om te komen werken bij 't Kickertje, ook dan ben je van harte uitgenodigd voor een rondleiding en een gesprek. Bel of mail naar (015) 251 75 85 of personeel@kickertje.nl.

Cheyenne Toetenel

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>