Heerlijk in de relaxmodus met JORI fauteuils bij Smits Designcenter (Foto: Koos  Bommelé)
Heerlijk in de relaxmodus met JORI fauteuils bij Smits Designcenter (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Relaxen met smart light bij Smits Designcenter!

Algemeen

DELFT - Bij Smits Designcenter zitten ze niet stil! Om de ontwikkelingen in meubel- en lichtland nader toe te lichten, organiseert het team op zaterdag 2 en zondag 3 november een speciaal event.
Onder de noemer 'Relax met smart light!' worden de voordelen van comfortabel zitten gecombineerd met die van duurzame LED-verlichting. Tijdens het event worden vooral het kwalitatieve meubelmerk JORI en de twee lichtmerken Oligo en LDM gepromoot alsmede het smart light via het Casambi draadloze Bluetooth domotica systeem.

Relaxmodus
Harry Bergen Henegouwen: "JORI is bij uitstek thuis in zitcomfort. De nieuwe fauteuils hebben een spierlast van nul, als deze in de relaxmodus staan. Dus bij been, rug- en lendeondersteuning worden de spieren totaal ontlast. Dat is berekend door de Universiteit van Antwerpen. Op het gebied van smart light is Casambi leidend. Met deze chip/app kun je zelfs als je op vakantie bent de verlichting in je huis regelen. Je kan het naar wens ook koppelen aan de zonsondergang. De chip kan eventueel naar wens 'ouderwets' in een dimmer worden geïntegreerd, of via een app op je telefoon of tablet worden bediend.

Smart home
We zijn nog maar even verwijderd van smart home technologie: je raamproducten op afstand bedienen, benaderings- en lichtsensoren. Bijna maandelijks volgen de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied elkaar op. Omdat het klein en handzame producten zijn, is het ook financieel voor iedereen binnen handbereik. Raamdecoratie op afstand te bedienen, de mogelijkheden zijn legio. Kortom: veel te zien en te voelen bij Smits Designcenter, uw woonspecialist voor uw gehele interieur. De gehele begeleiding op woninginrichting kunnen ze voor u verzorgen. Steek je licht op bij de vestiging aan Estland 5 te Delft!"