<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
bezoek de Science Day met het hele gezin!
bezoek de Science Day met het hele gezin! (Foto: )

Kom naar Science Day in het Science Centre!

DELFT - Beleef de wondere wereld van Science en bezoek de Mini Maker Faire op zondag 27 oktober in het Science Centre Delft!

Tijdens deze dag is er voor jong en oud van alles te beleven. De MakerSpace staat vol met echte makers, die bijzondere en unieke projecten laten zien en waar je zelf ook iets tofs kunt bouwen.

LAB van Einstein
Ontsnappen uit het LAB van Einstein? Je eigen virtuele wereld ontwerpen en maken? Uitgedaagd worden tijdens de 3D game competitie? Op deze dag hebben we o.a. een Mad Science Show, een Escaperoom, VR-experiences, workshops, demonstraties en diverse spannende voorstellingen.

Spektakel
Met nog meer show en spektakel belooft het een onvergetelijke en leerzame dag te worden! Deze dag is trouwens helemaal gratis. Niet alleen de entree tot het Science Centre Delft, maar ook deelname aan de workshops, demonstraties, shows en rondleidingen zijn helemaal gratis.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de gave wereld van wetenschap en technologie? Kijk dan voor meer info op: www.sciencecentredelft.nl/events en kom langs met je ouders, vrienden en familie!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>