Er zijn genoeg redenen om een leuk feestje te geven in het najaar.  Rozema heeft alles wat nodig is! )Foto: Martijn Linthorst
Er zijn genoeg redenen om een leuk feestje te geven in het najaar. Rozema heeft alles wat nodig is! )Foto: Martijn Linthorst Foto: Martijn Linthorst

Een feestelijk najaar met Rozema Verhuur

Algemeen

DELFT – De dagen worden weer merkbaar korter. Reden voor somberheid? Welnee? De laatste maanden van het jaar zitten vol feestelijke gelegenheden. En met Rozema wordt het een goed geoutilleerd feest!

Er zijn genoeg redenen om een leuk feestje te geven in het najaar. Zo wordt Halloween steeds meer gevierd. Maar waarom alleen de kinderen langs de deur? Organiseer je eigen griezelfeest en luidt het najaar in! Huur bij Rozema bijvoorbeeld moeiteloos een decoratiepakket in Halloweenstijl. "En neem er meteen een Oudhollandsche soeppot bij om je eigen heksensoep te serveren!", tipt eigenaar Gertjan Rozema. Los van de thema's kun je natuurlijk nog veel meer feestjes organiseren. Ook in het najaar kun je prima barbecueën met zo'n handige gasbarbecue van Rozema. Of geef je eigen wijnfeestje met stijlvol glas, koelers en al wat je verder nodig hebt. Wist u trouwens dat u bij Rozema ook verschillende wijn- en biersoorten kunt kopen? Kijk op de site voor meer informatie.

Sinttijd
November is natuurlijk de tijd van de sinten; Maarten of Nicolaas. En ook voor een sinterklaasfeest heeft Rozema alles in huis, zo vertelt Gertjan: "Een mooie barokstoel voor de sint, zitzakken en stoelen voor de kinderen, en natuurlijk alle andere dingen die je voor een leuk kinderfeest nodig hebt, van vrolijke drinkbekers tot versiering, we hebben van alles." Zo kunt u de grote kindervriend met een gerust hart ontvangen, thuis of misschien wel op uw bedrijf.

Kersttijd
En dan voor velen het hoogtepunt van het jaar: de feestdagen. Kaarslicht, warmte en gezelligheid. Denkt u misschien nu al na over het kerstontbijt, de kerstlunch of een klinkend kerstdiner? Wat heeft u nodig aan extra meubilair, tafellinnen, servies en glazen? Een kerstbrunch of kerstborrel met uw bedrijf en collega's? Kramen met geurige lekkernijen en warme glühwein? Sfeervol gedekte tafels of mooie statafels? Voor de feestdagen pak je natuurlijk wat luxer uit en gelukkig kan Rozema u daar prima bij van dienst zijn. Linnen of papieren tafeltextiel, stapelbare of gouden Franse stoeltjes, chic of robuust porselein. Voor een kleine intieme groep of een grote zaal. U mag het allemaal zelf bepalen, maar Rozema adviseert u natuurlijk ook graag!

Reserveer tijdig bij Rozema Verhuurbedrijf om er zeker van te zijn dat u het kerstfeest krijgt dat u wenst! Rozema Verhuur is te vinden aan de Einsteinweg 14-16 in Delft. Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 09:00 tot12.30 en van 13.30 tot 17:00 uur. Zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. www.rozemaverhuur.nl.