De nieuwe wandvisual van KAM KAM Kappers, gemaakt door RODI Sign & Print
De nieuwe wandvisual van KAM KAM Kappers, gemaakt door RODI Sign & Print

KAM KAM is blij met RODI Sign & Print

Algemeen

DELFT - KAM KAM Kappers is al jarenlang een begrip in Delft. Het succes weerhoudt eigenaar Matias Canete er niet van zijn salon voortdurend te blijven vernieuwen en verbeteren.

Het creëren van een goede coupe vraagt volgens Matias een persoonlijke benadering waarin kwaliteit en creativiteit samenkomen. "Een haarcreatie moet bij iemand passen. Niet alleen bij uiterlijke kenmerken zoals de vorm van het gezicht en de kleur van de huid, maar zeker ook bij de uitstraling en het karakter. Met een kapsel laat je zien wie jij bent." Naast kwaliteit en creativiteit zijn details voor Matias belangrijk. "Details maken het verschil in knippen, kleuren en in de uiteindelijke beleving. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant onze salon met een blij gevoel verlaat."

Groei
Ontwikkeling staat centraal in de salon van Matias. "Onze haarstylisten worden regelmatig getraind, waardoor zij bekend zijn met de nieuwste trends op het gebied van knippen en kleuren. Daarnaast willen wij de salon op korte termijn uitbreiden, zodat meer mensen onze ultieme persoonlijke benadering kunnen ervaren. De plannen liggen er en worden momenteel uitgewerkt."

Eyecatcher
Zolang de uitbreiding nog niet wordt doorgevoerd houdt Matias zich bezig met de verbetering van zijn huidige salon. RODI Sign & Print draagt daaraan bij met een wandvisual. "De creatie heeft een positief effect op de uitstraling van onze kapsalon, dus wij zijn erg blij met het resultaat. Wij hebben nu een echte eyecatcher die goed bij onze producten past. Het product werd snel geleverd, dus ik ben ook zeer tevreden over de service." Ga naar www.rodimedia-zh.nl voor meer informatie. Meer weten over KAM KAM? Kijk dan op www.kamkam.nl.