<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
In 2013 traden ze op in Drievliet, maar hoe noemde dit trio dames zich?
In 2013 traden ze op in Drievliet, maar hoe noemde dit trio dames zich? (Foto: )

Win kaarten voor Halloween in Drievliet!

DEN HAAG - Tijdens de herfstvakantie is het extra griezelig in Familiepark Drievliet.

Voor families met kinderen wordt Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken. Er is een gezellige Halloween markt met spannende artikelen en een speciale stand waar kinderen leren hoe je van een pompoen een lantaarn kan maken.

Shows
In het Parktheater van Drievliet worden dagelijks spannende shows in de sfeer van Halloween gepresenteerd. Aanvang: 14.00 uur.
Familiepark Drievliet is tijdens de herfstvakantie nog dagelijks geopend van 19 t/m 27 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur. De ingang van het park ligt aan de Laan van 's-Gravenmade te Den Haag.

Prijsvraag
Het Kasteeltje en Delft op Zondag geven 2 x 5 kaarten weg om met het hele gezin te genieten van Happy Halloween in Drievliet. Wat je daarvoor moet doen? Gewoon even onderstaande vraag beantwoorden en dan duimen.

Vraag: In 2013 trad een meidengroep op in familiepark Drievliet. Ze werden toen geïnterviewd door Charles van Harling. Hoe heet deze groep?
Stuur je antwoord via mail naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl Niet meedoen is niet winnen. Wie weet geniet jij met het hele gezin van dit bijzondere uitje tijdens de herfstvakantie! Succes!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>