Suzanne Beukema verdiepte zich jarenlang in allerlei theorieën en methodes van persoonlijke ontwikkeling, koos het beste van meerdere werelden en deelt die kennis nu met andere vrouwen.
Suzanne Beukema verdiepte zich jarenlang in allerlei theorieën en methodes van persoonlijke ontwikkeling, koos het beste van meerdere werelden en deelt die kennis nu met andere vrouwen.

Suzanne Beukema wil en gaat andere vrouwen laten stralen

Algemeen

DELFT – Vrouwen willen en moeten veel, maar cijferen zichzelf nog weleens teveel weg. Suzanne Beukema geeft dinsdag 8 maart een lezing waarin ze uitlegt hoe vrouwen hun vrouwelijke kracht kunnen inzetten om meer geluk in het leven, liefde en carrière te vinden.

"Er zijn zóveel rollen die wij vrouwen moeten spelen, dat leidt ertoe dat we vaak afgesneden zijn van onze vrouwelijke kracht en essentie", legt Suzanne Beukema uit. "Alle vrouwen die ik spreek ervaren hetzelfde: ze hebben het idee dat ze altijd wel ergens tekortschieten, ze voelen zich onrustig of onzeker en zijn keihard voor zichzelf. Ze leven vaak het leven dat van hen wordt verwacht en niet het leven waar ze diep van binnen naar verlangen. Ze stralen niet meer." Dat kan en moet anders, vindt Suzanne. "Ik help vrouwen tijdens m'n trainingen en lezingen om zich weer krachtig en vrouwelijk te voelen. Zodat ze vol zelfvertrouwen een leven creëren waar ze werkelijk gelukkig van worden." De snelweg naar geluk bevindt zich in de onderbuik, weet Suzanne. "Dat is het centrum van rust. Alle zenuwuiteinden komen er samen. Het is de plek waar vrouwen leven creëren. Dáár zit je Femine Power center." Tijdens de lezing leren aanwezigen hiernaar te luisteren, ze zullen ervaren hoeveel impact het heeft als ze spreken vanuit dat centrum, ze leren het aan te spreken in tijden van stress en gaan stralen vanuit het vrouwelijk krachtcentrum. "Maar ze gaan vooral heel erg genieten. En als de vrouw gelukkig is, gaan hebben ook man en kinderen daar profijt van, want de vrouw is de spil in het gezin. Zo hoop ik dat dit zich als een olievlek gaat verspreiden en de wereld een iets mooiere plek wordt." Tijdens de lezing zullen vrouwen meteen aan de slag gaan met hun vrouwelijke kracht. "Het zal voelen alsof ze op een minivakantie zijn geweest. Ik weet zeker dat ze stralender de zaal uit zullen gaan dan dat ze binnenkwamen."
De Feminine Power-lezing is dinsdag 8 maart, op Internationale Vrouwendag, vanaf 20.00 uur in Yoena aan de Phoenixstraat 66 in Delft. De entree bedraagt 12 euro 50. Delft op Zondag mag vier keer twee kaarten weggeven. Wie kans wil maken hoeft alleen te mailen naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl. De winnaars krijgen maandag bericht. Meer weten? Kijk dan op www.suzannebeukema
.nl
/lezing.