Het team leidsters van Kinderopvang REKI, met rechtsboven directeur Conny Immers.
Het team leidsters van Kinderopvang REKI, met rechtsboven directeur Conny Immers.

Kinderdagverblijf REKI biedt thuisgevoel in geborgenheid

Algemeen

DELFT – "Wat je van buiten niet ziet is zeker aanwezig van binnen", zegt directeur Conny Immers. "Ons gebouw zien wij als een groot huis met ruime kamers, voorzien van een enorme tuin, een betegelde speelplaats en een overdekte buitenruimte. REKI is sfeervol, overzichtelijk en kinderen voelen zich er thuis."

'Thuis' staat bij REKI voor veiligheid, rust, troost, je gekend en geborgen voelen. Conny en haar geweldige team zijn samen al 25 jaar de 'spirit' van deze unieke opvang. Ons team is hecht en trouw aan REKI en zichzelf. "Ik geloof niet in managen vanuit een kantoor. Ik kom dagelijks in de groepen om kinderen en leidsters te begroeten, even te zien of te spreken. Ik deel een knuffel of een compliment uit aan een kind, doe een spelletje of maak een lolletje. Speelsheid en een goede sfeer vind ik erg belangrijk."
Door de ongedwongen omgang met elkaar, is het zowel voor leidsters, kinderen als ouders 'thuiskomen' bij REKI in de Kluizenaarsbocht 2. "Iedereen kent mij als Conny en ik ben makkelijk benaderbaar. Alles mag gevraagd of gezegd worden, als het maar respectvol gebeurt. De leidsters zijn bewust gekozen, omdat zij met hun hart en hoofd durven te werken. Imperfectie zie ik als groeimogelijkheid, want niemand of niets is perfect. De boodschap die wij aan elk kind mee geven is, dat je pas thuis bent in je eigen lichaam als je hoofd en hart in evenwicht zijn. Als je vriendjes bent van jezelf kan je de wereld aan." Steeds meer kinderen stromen door naar de BSO. "Hierdoor zien wij ouders langer, dat schept een band met elkaar en voelt goed. Je deelt lief en leed met elkaar. Geweldig als ik ouders of kinderen van vroeger tegen kom in de stad die zeggen: "Het was een leuke tijd bij REKI en doe de groeten aan de anderen." Dan denk ik: "Gelukkig weer een mens blij gemaakt met een goed gevoel, die geeft het vast door aan een ander." Email: info@reki.nl. Website: www.reki.nl.