Helderziende Heler Rianne Collignon: ‘Er zijn altijd mogelijkheden om ons leven te verrijken en te verlichten.’
Helderziende Heler Rianne Collignon: ‘Er zijn altijd mogelijkheden om ons leven te verrijken en te verlichten.’

Positief de toekomst in met Hart en Ziel

Algemeen

DELFT - "Als we om ons heen kijken zien we vele negatieve, angstige en heftige dingen gebeuren in Delft, maar ook in de rest van de wereld. Als we de focus leggen op wat niet klopt in ons leven of wat niet gaat zoals we willen, dan blijven we daar vaak in hangen", zegt helderziende heler Rianne Collignon.

"We bereiken daar niets mee, maar het kan heel lastig zijn om jezelf uit de negatieve sfeer te halen en hoop te geven. Bij mij in de praktijk leg ik de focus op positiviteit en verandering en help ik mensen met het verbeteren van hun leven en hun toekomst op een realistische manier." We hebben meer kracht dan we denken, maar daar moeten we wel mee in verbinding staan. Door drukte of tegenslagen kunnen we soms vergeten hoeveel we kunnen als we ons ertoe zetten. Ik help mensen weer om vanuit hun hart en ziel te leven, met passie voor zichzelf en hun doelen. Met mijn helende gaven geef ik mensen weer de energie die ze nodig hebben. Verandering kan best moeilijk zijn, maar is altijd de moeite waard. Kijk maar naar het station achter mij, wat ook niet zonder slag of stoot hier in Delft is gekomen. In 2015 heb ik veel nieuwe initiatieven ontwikkeld zoals de online lesomgeving, detox programma's, de gratis klantenavonden en ben ik natuurlijk op tv geweest. Het 100% Positiviteit Orakel heeft een begeleidend Ebook gekregen met allerlei mogelijkheden om meer heling en positiviteit in je leven te brengen. Ik heb er veel leuke reacties op mogen ontvangen en denk dat het nu meer nodig is dan ooit! Het kleurrijke Orakel koop je voor 20 euro en schenkt menig Delftenaar al plezier. In 2016 hoop ik weer veel mensen te helpen om hun goede voornemens te realiseren en hun leven te verbeteren. Naast de inmiddels bekende cursus Succesvol Afvallen, zal ik een nieuwe training Met Hart en Ziel Leven starten. Deze training is bedoeld voor mensen die meer vanuit zichzelf, rust en spiritualiteit willen leven en bestaat uit zes avonden of drie middagen. Het is belangrijk dat we meer geluk voor onszelf creëren in deze moeilijke tijden en daar wil ik graag aan bijdragen. Mijn werk is harder nodig dan ooit, want veel mensen hebben het zwaar. In 2016 ga ik dan ook met een gratis inloopavond beginnen, zodat mensen nog een extra mogelijkheid hebben om kennis te maken. Mijn werktijden verruimen, want ik zal vanaf januari ook op vrijdagen van 09.00 uur tot 17.00 gaan werken. Natuurlijk ga ik ook meer workshops toevoegen op de online lesomgeving, ben ik achter de schermen bezig met een leuke nieuwe dingen en hoop ik op meer samenwerkingen met andere bedrijven.

Mijn wens voor 2016 is om samen met anderen te zorgen dat we vanuit ons hart leven en niet vanuit angst en boosheid. Dat we samen zien wat we nodig hebben en elkaar dat schenken. Hoe moeilijk we het ook hebben, er zijn altijd mogelijkheden om ons leven te verrijken en te verlichten. Samen verbeteren we de wereld!"
Wil je ook aansluiten met deze gedachte of zoek je hulp voor jezelf?

Neem gerust contact op via 06-10521351 van 19.00 uur tot 20.00 uur op werkdagen of blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je op te geven voor de maandelijkse nieuwsbrief of like de Facebook Fan Pagina.