Afbeelding

Open Dag bij gerenoveerde Tandartsenpraktijk de Weidevogel

lopende zaken

Editie: Week 16, Jaargang 23 |

YPENBURG - Het vijfjarig bestaan van Tandartsenpraktijk de Weidevogel aan de Weidevogellaan 236 in Ypenburg wordt volop gevierd.

Recent is de praktijk geheel gerenoveerd. Het resultaat is een moderne praktijk, volledig afgestemd op kwalitatieve tandheelkundige zorg voor nu én de komende jaren. En ook: een prettige omgeving voor het team van zorgverleners om de patiënten te ontvangen en te behandelen. Benieuwd naar het resultaat van de verbouwing? Het jubileum wordt op 2 mei gevierd tijdens een gezellig opgezette, informatieve Open Dag. Patiënten en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen.
Het doel van de renovatie van Tandartsenpraktijk de Weidevogel is bereikt: de uitvoering van tandheelkunde in al haar facetten. Ook heeft de praktijk nauwe samenwerking met specialisten, wanneer dat nodig is voor de behandeling. Het gebruik van moderne apparatuur door het ervaren team stelt hen in staat veel aandacht te besteden aan de patiënten. De praktijk richt zich daarbij tevens op angstige patiënten, met wie in de afgelopen jaren veel is bereikt.


“Het geeft ons veel voldoening om voormalige patiënten opnieuw terug te zien voor hun (half)jaarlijkse controles”, vertelt Khashayar Zeray, eigenaar van De Weidevogel. “Wij zien dat als een bewijs dat we de goede weg in zijn geslagen met onze visie: nadruk op de beleving van de patiënt, waarbij we duidelijke communicatie, kwaliteit, geduld en aandacht hoog in het vaandel hebben.” Zeray stelt feedback van de patiënten erg op prijs. “Mede daardoor zijn wij in staat om behandelingen op maat te bieden en de praktijk te blijven verbeteren. We nemen geen eenzijdige beslissingen maar proberen altijd tot een gezamenlijke conclusie te komen. Ons idee is: wij hebben kennis en ervaring als het om het gebit en de mond gaat, maar die mond is altijd verbonden aan een persoon. Daarom bieden wij voldoende informatie zodat er weloverwogen beslissingen genomen worden waar zij of hij achter staat. Ieder mens is immers uniek.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12