Verbouwen of een bouwvergunning nodig? Velthoen zorgt ervoor

Algemeen

Wilt u uw huis verbouwen of uitbreiden met bijvoorbeeld een dakkapel? Bouwkundig tekenaar Aart-Jan Velthoen kan het volledige plan voor zijn rekening nemen.

DELFT – Misschien loopt u al jaren rond met de gedachte dat het leuk zou zijn als de woonkamer wat ruimer zou worden. Of wellicht wilt u op zolder voor meer lichtinval zorgen door middel van een dakkapel. Denk dan eens aan Velthoen Bouwadvies. Uw wensen kunnen zelfs zó ver gaan, dat u graag een extra verdieping op uw huis zou laten bouwen. Of een echte tuinkamer aan de achterzijde. Het zijn allemaal mooie wensen, maar er komt veel bij kijken om ze te verwezenlijken.

In de eerste plaats moet u uiteraard voldoen aan de eisen die de Gemeente aan de verbouwing of uitbreiding van uw woning stelt. Kijk op www.vrom.nl of inderdaad een bouwvergunning voor uw geplande verbouwing of uitbreiding nodig is. Het is raadzaam om het professioneel aan te pakken, zodat de kans van slagen het grootst is. Aart-Jan Velthoen is bouwkundig tekenaar. Hij heeft gedurende 25 jaar bij verschillende gerenommeerde architectenbureaus gewerkt. Een aantal jaren geleden is hij voor zichzelf begonnen en heeft hij zich volledig gespecialiseerd in deze relatief kleinschalige opdrachten. Hij komt bij een opdrachtgever ter plaatse kijken wat er allemaal mogelijk is. Voor de constructieberekeningen werkt hij samen met gespecialiseerde constructiebureaus. “Als alles berekend is en besproken met de cliënt, zorg ik ook voor de volledige bouwaanvraag bij de Gemeente”, zegt Velthoen. “Het is aan te bevelen om vroegtijdig contact met mij op te nemen met een plan, want de toewijzing van een bouwvergunning door de Gemeente duurt in elk geval al zes weken.” Telefoon: (015) - 261 14 39 of (06) - 48 94 44 60. Internet: www.velthoenbouwadvies.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12