Huis te koop: Mare 6, Pijnacker

Algemeen

PIJNACKER – Mehtap Ozdemir woont met haar man Cemil en de kinderen Cuma en Ela nu vijf jaar in deze comfortabele vierkamer ééngezinswoning in de Pijnackerse wijk Tolhek.


Ideale starterswoning in een rustig en gezellig hofje

In verband met een gezinsuitbreiding die op komst is, verhuizen ze naar een groter huis in de wijk Keijzershof. “We hebben heel bewust weer voor Pijnacker gekozen, want het bevalt ons hier prima”, zegt Mehtap. Het huis zelf is Mehtap en haar man ook uitstekend bevallen. “De huizen staan hier in een soort hofje. Daardoor kunnen de kinderen veilig buiten spelen. Bovendien kan ik ze vanuit het keukenraam goed in de gaten houden. Het is ook makkelijk om hier even de auto in te rijden, zodat je makkelijk de boodschappen uit kunt laden.” 

Het huis is relatief nieuw en de huidige bewoners hebben het nog eens extra mooi gemaakt. Overal fraaie tegelvloeren en een zeer rijk uitgeruste keuken en dito badkamer. “De nieuwe bewoners kunnen er zó in”, gaat Mehtap verder. “Het is een ideale woning voor starters.” 

De woonkamer is heerlijk licht, mede door de lichte tegels op de vloer. De wanden zijn, overigens in alle ruimtes van het huis, vorig jaar nog opnieuw gesaust. De luxe open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de kamer. De keuken heeft een hoekopstelling en is rijk uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Ook is er een Amerikaanse koel-vriescombinatie met gekoeld water en ijsklontjes. “Het is prettig dat je vanuit de keuken goed contact houdt met de mensen in de woonkamer”, zegt Mehtap. 

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keurig aangelegde achtertuin op het zuidwesten. De tuin heeft middag- en avondzon. Verder is er een tuinhuis en een achterom. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers. De badkamer is extra ruim, doordat Mehtap en Cemil de aansluiting voor de wasmachine en de droger hebben verplaatst. “Hierdoor hebben we een whirlpool kunnen plaatsen”, zegt Mehtap. “Naast dit ligbad zijn er verder een tweede toilet, een badkamermeubel en een extra grote wastafel.” 

In een aparte ruimte, bij de opstelling van de cv-combiketel en het warmte-terug-win-systeem, zijn nu ook de wasmachine en droger te vinden. Het huis staat in een gezellige buurt, op een steenworp afstand van scholen, een wijkpark, het gezondheidscentrum, een supermarkt en RandstadRail. “Het is een erg gezellige buurt”, zegt Mehtap. “De meeste mensen zijn hier vijf jaar geleden begonnen, we kennen elkaar dus uitstekend. Er is een erg goede sfeer onderling.”

De vraagprijs voor deze woning is 239.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: De Laen Makelaardij, (015) - 361 51 90 of www.delaen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12