Sla nu uw slag samen met Witte Woning Makelaars

Algemeen

Makelaar Kay Reedijk van Witte Woning Makelaars staat ook in de vakantieperiode klaar om u te begeleiden bij uw zoektocht naar een nieuw huis.

DELFT – Het mag dan voor vele mensen vakantie zijn, de makelaars van Witte Woning Makelaars Delft aan de Molslaan 170 zitten zeker niet stil. Voor Jakob Jongsma en Kay Reedijk gaat het werk gewoon door.

Is er dan wel wat te doen? kunt u zich afvragen. Volgens Kay Reedijk is dat wel degelijk het geval. “Het is natuurlijk een rustige tijd”, zegt hij. “Toch gaat het goed in de huizenmarkt, ook in de vakantieperiode verkopen we nog gewoon huizen.” 

Als mensen echt op zoek zijn naar een huis, weten ze het kantoor toch wel te vinden. Ze gaan bijvoorbeeld niet op vakantie, maar gebruiken de zomerperiode om zich volledig te richten op het vinden van een geschikt huis. “Ze gaan bijvoorbeeld op zoek naar een huis met een tuintje”, gaat Reedijk verder. “Het aanbod is momenteel groot, dus er valt veel te kiezen.” 

Sla uw slag in deze rustige periode. Dat is dus een beetje de boodschap van de makelaar. Dit kantoor is overigens ook zeer actief in aankoopbegeleiding. Witte Woning Makelaars biedt hierbij full service, vanaf de eerste bezichtiging tot en met de notaris. “We hebben daarbij overigens het aantrekkelijkste tarief”, zegt Reedijk. “We krijgen 10 procent courtage over wat we van de vraagprijs af krijgen. En dat gebeurt allemaal op basis van no cure no pay.” 

Witte Woning Makelaars Delft is sinds enige tijd lid van branchevereniging VBO. Het grootste pluspunt hiervan is dat het aanbod van het kantoor ook op Funda is te zien. Dat bestaat nu uit ruim veertig huizen in Delft en de regio. Telefoon: (015) - 215 70 00. Internet: www.wittewoningmakelaars.nl.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12