Bedrijven en groepen kunnen eigen nummer en clip opnemen in professionele studio

Algemeen

De mannen en vrouwen van Carnavalsvereniging Goud van Oud doken laatst de studio van Marmalade Music in om hun eigen carnavalskraker op te nemen.

DELFT – Producer en studio-eigenaar Sven Figee was de afgelopen maanden veel op tv als muzikaal coach in het dreamteam van Angela Groothuizen in The Voice of Holland. Hij werkte al met topartiesten als Anouk, Xander de Buisonjé en Di-rect, maar hij duikt nu ook met ‘mindere goden’ de studio in. Sven Figee heeft samen met zijn compagnon Roland Dirkse in de Schiehal een professionele opnamestudio: Marmalade Music.

Tal van bekende artiesten namen hier hun album op. “Maar we vinden het leuk om de studio ook beschikbaar te stellen aan bedrijven en groepen. Zij kunnen bij ons in één middag een nummer opnemen en er een videoclip bij op laten nemen”. Aan dit ‘Muzikale Bedrijfsuitje’ kunnen groepen van tien tot dertig personen meedoen. Ze maken dan een nieuwe tekst op een bestaand nummer, zingen die in en worden ondertussen gefilmd. Marmalade Music neemt alles op en maakt er een clip van. De deelnemers kunnen hun opname dezelfde dag nog meekrijgen, de videoclip volgt enkele dagen later. Tussen de opnames door zorgt een cateraar ervoor dat iedereen wat lekkers kan eten of drinken. 

“De reacties op dit nieuwe concept zijn echt onwijs goed”, weet Figee. “Veel mensen denken vooraf dat ze niet kunnen zingen en ze vinden het spannend, maar binnen een half uurtje is de boel los en dan is het lachen, gieren en brullen. De deelnemers lopen vervolgens altijd weer op vleugeltjes naar buiten.” Naast de lol die iedereen met elkaar heeft, staat een muzikaal bedrijfsuitje garant voor een stuk teambuilding, en dat op een leuke en ongedwongen manier. “Als de secretaresse veel beter zingt dan de baas, zijn de rollen opeens omgedraaid. Het is grappig om te zien hoe de balans in een team opeens helemaal wordt omgegooid.” 

Meedoen aan een muzikaal bedrijfsuitje kan al vanaf 65 euro per persoon, exclusief BTW. Figee: “Voor dat bedrag kun je ervan uitgaan dat je een dag lang lol hebt en gaat zingen. Als je vals zingt maakt dat niet uit, het belangrijkste is dat je het leuk hebt met elkaar. Je bent effe helemaal uit je comfortzone en je gaat naar een plek waar je normaal gesproken niet komt. Je maakt er iets mee wat je anders niet meemaakt. Dat maakt een muzikaal bedrijfsuitje tot een bijzondere ervaring. Iedereen die hieraan meedeed is er - unaniem - zó enthousiast over.” 

Wie meer informatie wil over een muzikaal bedrijfsuitje kan die vinden op de website www.muzikaalbedrijfsuitje.nl of door te bellen naar telefoonnummer 015 - 262 94 21.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12