Nagelstyliste iets voor jou?

Algemeen

Editie: Week 47, Jaargang 22 |

DELFT - De zussen Merel en Fleur vormen samen al 21 jaar MF NailCosmetics in Delft. Ze geven cursussen in het vak nagelstyling, onder meer op het gebied van uv-gel, acryl, uvacryl, spa-manicure, spa-pedicure en nail art wimperextensions.

De lengte van de cursussen varieert van één dag tot en met 28 dagen. De korte opleiding is bedoeld voor mensen die zelf hun nagels willen verzorgen. Een professionele opleiding tot nagelstyliste is mogelijk vanaf tien dagen en wordt afgerond met een landelijk diploma en een deurschildje dat laat zien dat je erkend nagelstyliste bent.


“Elke eerste zaterdag van de maand houden we een introductieochtend”, vertelt Merel. “Die is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om nagelstyliste te worden en interesse heeft in het vak nagelstyling. Verder krijg je tijdens zo’n ochtend goed inzicht in wat er nu allemaal te leren valt op het gebied van nagelstyling”, voegt Fleur eraan toe. “Ik doe dat door middel van een PowerPoint-presentatie en er worden demonstraties in gel- en acrylnagels gegeven, zodat iedereen weet wat nu het verschil is tussen de verschillende systemen waar je een opleiding in kunt doen.”


MF Nailcosmetics heeft ook een groothandel en webshop waar nagelstylistes al hun nagelspullen kunnen kopen. Daarnaast worden hier producten van het merk Magnetic verkocht. 
Zie voor meer informatie de website www.mfnailcosmetics.nl, bel naar telefoonnummer 015-2120822 of kom eens langs bij MF Nailcosmetics aan de Papsouwselaan 1e in Delft.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12