Organisatie Westerpop zoekt nog deelnemers voor Peter Tetteroo Bokaal

DELFT – Het gratis toegankelijke festival Westerpop vindt dit jaar op vrijdag 27 en zondag 28 augustus a.s. plaats. Vrijdagavond kunnen Delftse èn muzikanten uit de regio het grote podium van Westerpop betreden voor de strijd om de Peter Tetteroo Bokaal. Muzikanten uit Delft en de regio kunnen zich nog tot 1 mei a.s. inschrijven voor deelname.

Na inschrijving vindt er een selectie plaats. Uiteindelijk zullen vijf acts op vrijdag 27 augustus voor een enthousiast publiek mogen optreden. Voor de winnaar ligt er naast de Peter Tetteroo Bokaal zelf nog veel meer moois in het verschiet. De organisatie zet in samenwerking met de winnaar een traject uit, waarin naamsbekendheid, optredens en opnamen voor een cd het doel zijn. Ook wordt waar nodig professionele begeleiding ingehuurd. De winnaar wordt - waar nodig - financieel ondersteund bij het inhuren van professionele begeleiding. Tevens zal een speciaal concert in muziekcentrum Speakers worden georganiseerd en de winnaar opent in 2011 de 22ste editie van Westerpop. Als klap op de vuurpijl wordt er een promo-cd gemaakt met een oplage van 500 stuks, waarop twee nummers van de vijf finalisten staan.
Delftse en regionale bands, dj’s en singer-songwriters in alle populaire muziekstijlen, die het grootste gedeelte van hun repertoire eigen werk spelen, worden uitgenodigd om een demo of cd met biografie en foto op te sturen. Bands of muzikanten die al eerder hebben meegedaan, kunnen wederom inschrijven. Het adres waar de demo’s naartoe kunnen worden gestuurd: Stichting Westerpop t.a.v Peter Tetteroo Bokaal, Raamstraat 67, 2613 RW Delft. Kijk voor meer informatie op www.westerpop.nl of bel Jack Steijger via telefoonnummer 06 - 51 52 67 02.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1