Afbeelding

Wethouder Junius is positief over verbeterslag bij DOK

Algemeen

DELFT - Bibliotheek DOK heeft een voor de Delftse gemeenteraad belangrijke hobbel genomen in de verbetering van haar bedrijfsmatige processen. Nieuwe bestuurder Margot Nicolaes heeft sinds 2010 gewerkt aan een professionelere organisatie. Dat resulteerde deze maand in een uitmuntend resultaat tijdens de ‘landelijke certificering’. Het certificaat is een voorwaarde om te kunnen functioneren in het landelijke netwerk van openbare bibliotheken. Ook tijdens bezuinigingen, zo geeft het rapport aan, weet DOK blijvend aandacht te houden voor haar klanten en partners. Bezoekers en leden geven DOK als rapportcijfer een 8,2.

Ook tijdens bezuinigingen, zo geeft het rapport aan, weet DOK blijvend aandacht te houden voor haar klanten en partners. Bezoekers en leden geven DOK als rapportcijfer een 8,2.
Wethouder Milène Junius reageert positief op de certificering en het feit dat daarmee ook financiële bijdragen vanuit rijkssubsidies blijven gewaarborgd. Ze prijst het tempo waarin DOK en de nieuwe directeur de verbeterslagen in bedrijfsvoering hebben doorgevoerd. Begin januari biedt ze het definitieve rapport aan aan de gemeenteraad.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12