Afbeelding

Huis te koop: Dirkjespeer 13, Den Hoorn

wonen

Editie: Week 37, Jaargang 21 |

DELFT – Guido en Cindy Mattijssen wonen nu bijna acht jaar in deze drielaagse eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt van Den Hoorn. Ze kwamen uit Breda en Vlaardingen en waren op zoek naar een nieuwbouwwoning. “We waren wel op zoek naar een dorpse omgeving”, zegt Guido. “Dit huis in Den Hoorn sprak ons erg aan, vooral vanwege de grote woonkamer met hoge ramen, waardoor de kamer heel licht is.”
Op de begane grond van deze woning is een multifunctionele ruimte met een eigen entree. Deze hebben Guido en Cindy in gebruik als speelruimte voor hun kinderen Tobias en Marilou. Een ander deel van de begane grond wordt gebruikt als werkruimte. Er zijn nog talloze andere bestemmingen voor deze ruimte denkbaar, zoals een slaapkamer, een kantoor of een bedrijfsruimte. De multifunctionele ruimte is 5.95 bij 3.32 meter. Er is een doorloop via een grote berging. Hierin is de aansluiting voor de wasmachine en de droger en de uitstortgootsteen. “Daarachter is er een overdekte eigen parkeerplaats”, zegt Cindy. “Onder een afdak kun je je auto kwijt in het met hekken afgesloten binnenterrein.”
In de hal en in de tuinkamer is een laminaatvloer aanwezig. De muren in de hal zijn voorzien van wit stucwerk (spachtelputz). In de hal leidt een trap naar de eerste verdieping, waar het woongedeelte van Guido en Cindy begint. De woonkamer is L-vormig en is ongeveer 40 vierkante meter. De kamer heeft een gelamineerde houten vloer en hoge ramen. “We kochten dit huis casco en hebben het dus helemaal naar onze eigen smaak in kunnen richten”, zegt Guido. “De keuken hebben we dus ook zelf laten plaatsen en alle muren zijn van spachtelputz voorzien.”
De lichte, moderne keuken is voorzien van een vijfpits kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een magnetron en een oven. De dubbele openslaande deuren leiden naar een dakterras (het afdak boven de eigen parkeerplaats). “Op dit terras kun je wel tot een uur of zeven ´s avonds in de zon zitten”, zegt Cindy. “Het dakterras heeft aan de achterzijde een tuinkast.”
Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers. Die aan de voorzijde van de woning zijn 3.30 bij 4.85 meter en 3.58 bij 2.10 meter. De slaapkamer aan de achterzijde is 3.28 bij 2.28 meter. Net zoals op de eerste verdieping is er een apart zwevend toilet. De moderne badkamer is voorzien van een bad, een inloopdouche en een wastafel. In de berging bevindt zich de opstelplaats voor de HR CV-combiketel met warmte-terugwin-installatie. De actieve VvE vraagt een maandelijkse bijdrage van €80. “We blijven graag in Den Hoorn. Het is hier leuk dorps wonen, maar je bent ook heel snel in de binnenstad van Delft. In de buurt bevinden zich diverse speelterreintjes voor kinderen en ook de uitvalswegen zijn nabij”, zegt Guido.
Dit huis is voor een vrijblijvende bezichtiging geopend tijdens het NVM Open Huis op zaterdag 5 oktober a.s. van 11.00 tot 15.00 uur. De vraagprijs voor deze woning is €315.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl De Ware Makelaar, (015) 2132441 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12