Afbeelding

Centwerk Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 49, Jaargang 22 |

DELFT – Centwerk heeft een nieuwe bedrijfsbus èn heeft tien jaar geleden de machinefabriek Pleyte overgenomen. Reden genoeg om deze Ford Transit, die door beide ondernemingen wordt gebruikt, door RODI reclame & belettering te laten voorzien van beide bedrijfsnamen.

Pleyte is een dochteronderneming van het al twintig jaar bestaande Delftse assemblagebedrijf Centwerk. “Het zou verwarrend zijn als we namens Pleyte komen en op de bus alleen Centwerk staat vermeld”, legt Peter-Jan Schouten van Centwerk uit. De oplossing: beide namen vermelden op de achterkant, Centwerk op de rechterzijkant en Pleyte aan de linkerzijde. “Het hangt dus van de klant af van welke kant we op ‘m af komen rijden”, lacht Schouten. “Ik vind de bus heel mooi geworden, precies zoals we wensten”, vervolgt hij. “Het was een paar keer over en weer mailen met voorstellen, een dag inplannen de dag daarop hadden we de beletterde bus alweer terug.”

Centwerk, gevestigd aan de Buitenwatersloot 335, is een assemblagebedrijf van elektrotechnische en aanverwante producten en richt zich op de assemblage van halffabricaten en eindproducten. “De producten die we hier maken zijn heel divers en worden toegepast of verwerkt in de meest uiteenlopende branches”, legt Schouten uit. Dochteronderneming Pleyte is een machinefabriek die sterk is in RVS, aluminium, koper en messing. Zie voor meer informatie de websites www.centwerk.nl en www.pleyte.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12