Tom Reinders
Tom Reinders Foto: Guy van Rijn

Delvenaar in beeld: Tom Reinders (63)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag in de Hippolytusbuurt?
Ik ben boodschappen aan het doen. Ik ben nu onderweg naar de Schoolstraat om appels en mandarijnen te kopen. Ik moet ook nog even langs de kapper. Ik ga straks naar huis om te klussen en vanavond ga ik gezellig uit eten met mijn vrouw en vrienden.

Wat is uw favoriete plek in Delft?
Waar ik woon, de binnenstad. We komen elke dag wel in de stad en daar geniet ik enorm van. We gaan vaak naar een kroegje en we gaan lekker vaak uit eten ook. Ik vind de Beestenmarkt erg leuk, maar ook de markten. Op de markt gaan we altijd een visje eten, dus dat hebben we vandaag ook weer gedaan.

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
Komend weekend gaan we naar Appelscha. Daar hebben we een vakantiehuisje en daar zitten we ook regelmatig. We gaan daar meestal lekker wandelen en fietsen. Zelfs als het geen mooi weer is kan je daar altijd naar buiten. Je kunt ook lekker makkelijk naar Groningen, naar Leeuwarden, naar Dokkum e.d.

Welk nieuws is u bijgebleven?
Ik ben vooral bezig met de formatie eigenlijk, en hoe knullig dat allemaal verloopt. Ik vind het een beetje amateuristisch wat je daar nu ziet. Ik ben laatst wel betrokken geweest bij de inrichting van de binnenstad als vertegenwoordiger van de Molslaan naar de gemeente toe. Ik zie wel dat je daarin eigenlijk niemand tevreden kan stellen. Iedereen heeft z’n belangen.

Wat zouden we de volgende Delvenaar in beeld moeten vragen?
Of die ook vindt dat er meer optredens in Delft zouden moeten zijn.