Conny (rechts) met vriendin Conny.
Conny (rechts) met vriendin Conny.

Delvenaar in Beeld: Conny (rechts, 66)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag in Café De Boog?
Gezellig mijn mannetje assisteren, samen met vriendin Conny. Ja, we heten allebei Conny. Mijn man is de eigenaar van het café, sinds twee jaar nu. We zijn zeven dagen per week open, maar ik ben hier niet elke dag. Ik doe ook nog op donderdag vrijwilligerswerk in de Vermeertoren bij de bejaarden. Verder ben ik gewoon thuis bij mijn kinderen en kleinkinderen.

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
De binnenstad natuurlijk. Daar ben ik ook geboren aan de Geerweg. Ik ga Delft niet uit. Delft is mijn plekje. In de binnenstad is de Beestenmarkt mijn favoriete plek. Lekker druk, lekker gezellig; daar houd ik van.

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
Vrijdag ben ik altijd in Café De Boog en zaterdag ook. ‘s Zondags is mijn man toevallig vrij dus dan gaan we lekker genieten. Lekker uit eten en een gezellig dagje maken.

Welk nieuws is u bijgebleven?
Een hoop narigheid hé? Een hoop aanslagen ook. Toevallig dan recent bij Kokkie een handgranaat aan de deur. Dat spreekt mij wel aan. Dat vind ik wel nieuws en ook wel schrikbarend. Ik laat het mijn huisje maar voorbij gaan.

Wie zou u graag nog eens ontmoeten?
Nou, een lekkere vent natuurlijk! Nee joh. Als ik echt iemand moet kiezen dan zou het wel Tino Martin zijn, de Nederlandse zanger. Hij is wel mijn favoriete man die ik in het echt zou willen zien. Ik heb hem wel op podium gezien maar niet face to face. Zou wel leuk zijn!