Désirée op de Beestenmarkt tijdens een hagelbui.
Désirée op de Beestenmarkt tijdens een hagelbui. Foto: Guy van Rijn

Delvenaar in Beeld: Désirée (70)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag op de Beestenmarkt?
Nou ja, toen ik naar buiten ging scheen het zonnetje, dus ik dacht ik doe een rondje Delft. Even lekker over de markt, buiten langs de grachten... nu hagelt het even, maar goed. Na regen en hagel komt zonneschijn! Ik loop minstens wel een dag in de week door Delft.

Wat is uw favoriete plek in Delft?
Mijn favoriete plek is eigenlijk de Oostpoort, dat vind ik wel een leuke plek. De omgeving Choorstraat, Hippolytusbuurt vind ik ook altijd heel erg leuk.

Woont u daar ook in de buurt?
Nee, ik woon zelf langs de Voorhofdreef.

Wat zijn uw plannen voor komend weekend?
Ik heb geen vaste plannen. Ik laat het een beetje afhangen van het weer. Als het mooi weer is, ga ik even lekker naar buiten, waarschijnlijk naar de Delftse Hout. Het kan ook Hoek van Holland worden, afhankelijk van het weer. Ik weet nog niet of ik alleen ga of met iemand anders.

Welk nieuws is u bijgebleven van de afgelopen tijd?
Dat vind ik wel een heel lastige vraag. Maar ja... natuurlijk de oorlogen die bijna overal zijn. Daarnaast in Nederland natuurlijk de formatie waar ze druk mee bezig zijn. Ik hoop dat het niet te lang gaat duren en dat ze er uit gaan komen. Verder ook de sneeuw sinds lange tijd in Maastricht, de stad waar ik geboren en getogen ben!

Wie zou u graag nog willen ontmoeten?
Mijn overleden partner en mijn ouders. Fijne dag verder!