Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Tyara Righarts

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doe je hier vandaag?
Vier ochtenden in de week arriveer ik bij mijn stageplek bij creatief bureau Studio-2010. Ik doe de opleiding mediavormgeven en ik zit nu in mijn examenjaar. Op mijn stage beleef ik een leerzame tijd.

Wat is jouw favoriete plek in Delft?
Mijn favoriete plek in Delft is zonder twijfel de binnenstad! Het is er altijd gezellig druk. Er zijn leuke winkels en boetiekjes en er zijn verschillende plekjes om lekker te eten.

Wat zijn je plannen dit weekend?
Op zaterdag ben ik zoals elke week te vinden bij mijn bijbaantje bij piece of cake in Den Hoorn. Zondag sluit ik het jaar af met een borrel met mijn vriendinnen. Daarna hebben we een Oud & Nieuw feest. 

Welk nieuws is je bijgebleven?
Heel slecht, maar eigenlijk houd ik me weinig bezig met het nieuws. De wereld lijkt soms wel een sombere soap met eindeloze drama’s. Liever omring ik mezelf met luchtige gesprekken en positieve vibes, omdat het leven al serieus genoeg is. Ondanks dat ik niet altijd bewust het nieuws volg, vinden er elders toch voortdurend verschrikkelijke gebeurtenissen plaats, zoals oorlogen, die mijn gedachten kunnen beroeren.

Wie zou je graag willen ontmoeten?
Lastige vraag… Iemand die ik wel eens zou willen ontmoeten is Monica Geuze. Een inspirerende vrouw met verschillende ondernemingen. Ze heeft een groot social media bereik en zit ook nog eens vol humor. Zij is voor mij een voorbeeld vanwege haar creativiteit, en het is mijn droom om in de toekomst ook mijn eigen onderneming te starten.