Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Ingrid (74)

Algemeen Delvenaar in Beeld

Wat doet u hier vandaag op de Papsouwselaan?
Ik ben onderweg naar De Hoven om te winkelen. Zelf woon ik nu anderhalf jaar in de binnenstad, maar ik kom graag op verschillende plekken. Lekker afwisselend.

Wat is uw favoriete plekje in Delft?
Ik ga heel vaak naar terrasjes, iedere keer een andere. Pavarotti is een plek waar ik vaker kom. Straks ga ik naar Huszár. Daar zit je met dit weer heerlijk op de terrasboot.

Wat zijn uw weekendpannen?
Ik kijk altijd met de dag wat er te doen is. Ik weet dat er in OPEN muziek is. Amateurzangers treden daar op. Ik zoek de muziek graag op, dus ik ga kijken. Ik kom ook graag in Theater de Veste als er leuke muziekoptredens zijn. Muziek, daar hou ik echt van. Thuis dans ik vaak, ik heb in koren gezeten en heb altijd gitaar gespeeld. Ik denk dat ik het gitaarspelen binnenkort weer ga oppakken.

Wie zou u graag nog eens ontmoeten?
Mijn nicht, zangeres Anouk. Vroeger kwam ze altijd bij ons, maar helaas is het contact verwaterd. Ik volg haar wel, ik zie haar op tv en hoor haar muziek. Ik zou heel graag een keer naar haar optreden willen, maar het is allemaal druk of ver weg. Als ze een keer in de buurt komt in een wat kleinere zaal zou dat leuk zijn.

Welk nieuws is u bijgebleven?
Met al die ellende die er gebeurt heb ik eigenlijk geen zin om naar het nieuws te kijken. Vreselijk al die negativiteit in de wereld. Ik ben ook heel begaan met dieren. Verschrikkelijk om te zien dat ook al die dieren omkomen door aardbevingen, of bij de oorlog in Oekraïne. Waar gaat het heen met de wereld...