Tot 31 januari viert Idenburg Car Wash de Bovag Winterwasweken. (Foto: EvE)
Tot 31 januari viert Idenburg Car Wash de Bovag Winterwasweken. (Foto: EvE)

Bovag Winterwasweken bij Idenburg Car Wash

Algemeen

DELFT - Begin het nieuwe jaar fris! (En nee, dan bedoelen we niet de temperaturen). Tot 31 januari viert Idenburg Car Wash de Bovag Winterwasweken. Win leuke prijzen én hou je auto in topconditie. 

Je auto onderhouden en nog kans maken op mooie prijzen ook. Tot 31 januari kan dat bij Idenburg Car washh aan de Schieweg. Idenburg doet namelijk mee aan de Bovag Winterwasweken! Tot eind januari ontvang je bij iedere was en/of poetsbeurt bij Idenburg Car Wash een kanskaart die kans geeft op mooie prijzen. Elke week maak je kans op een weekend Summio Parks en op een 2-daags wellnessarrangement bij Fletcher Hotels. Bovendien winnen 250 deelnemers wekelijks een Bookchoice-abonnement. Maar dat is allemaal nog niks vergelen met de hoofdprijs: een cheque ter waarde van 10.000 euro voor een nieuwe auto naar keuze op viabovag.nl. Daarnaast ontvang je als deelnemer altijd een BOVAG-funcard waarmee je korting kunt krijgen op uitstapjes, overnachtingen en nog veel meer. Kortom: altijd prijs eigenlijk. Temeer daar het wassen van je auto niet alleen maar goed is voor het winnen van prijzen, maar ook voor het behoud van je auto en veilig verkeer. “Zeker in de winter is het belangrijk regelmatig je auto te wassen”, aldus Erik Idenburg: “Zout en pekel van de weg moet niet te lang op je auto blijven zitten. Het vreet zich in en veroorzaakt schade.” Dat opspattende pekel is ook de reden dat je ramen sneller vies worden in de winter. En dat verhelp je niet alleen met ruitenwisservloeistof.

Wie zijn auto graag schoon houdt moet bij Idenburg zijn. Superzachte foamborstels, zacht water uit eigen waterput dat geen kringen achterlaat en voorwas door een medewerker: voor je auto is een ritje door de wasstraat van Idenburg Car Wash een ware schoonheidsbehandeling. Bovendien is het milieuvriendelijker om naar Idenburg te gaan dan op de stoep voor je huis aan de slag te gaan. Het vuile water, waar ook schadelijke stoffen in zitten, wordt netjes opgevangen en verantwoord verantwoorde wijze afgevoerd. Je kunt kiezen voor de wasstraat of je kunt 24/7 terecht in één van de 5 ruim opgezette wasboxen van Idenburg Car Wash.