Veilig en verantwoord schoon bij Idenburg Car Wash. (Foto: PR)
Veilig en verantwoord schoon bij Idenburg Car Wash. (Foto: PR) Foto: Jeroen Verzijden

Een schone auto is geen luxe maar noodzaak

Algemeen

Natuurlijk hou je je auto in tiptop conditie. Maar wist je dat het schoonhouden van je auto óók onderdeel is van goed onderhoud? Bij Idenburg Car Solutions & Car Wash weten ze dat maar al te goed. 

Wassen is zeker geen luxe”, beaamt Erik Idenburg van Idenburg Car Solutions. “Het is noodzaak. Je auto goed schoonhouden is belangrijk voor het behoud van de lak èn voor de veiligheid. Zeker in de winter, met opspattend vuil en pekel op de weg. Bij een vuile auto kan het voorkomen dat sensoren en systemen zoals achteruitrijcamera’s bijvoorbeeld minder goed werken. En vanzelfsprekend is het belangrijk je ruiten goed schoon te houden voor goed zicht.”
Superzachte foamborstels, zacht water uit eigen waterput dat geen kringen achterlaat en een uitgebreide voorwas door een medewerker. Als wassen èrgens grondig èn veilig gebeurt is het wel bij Idenburg Car Wash aan de Schieweg. En milieubewust, want autowassen heeft ook milieuaspecten: “Wie milieubewust bezig wil zijn kan beter naar een wasstraat gaan dan zelf met een emmertje sop op straat aan de slag te gaan. Idenburg Car Wash voldoet aan alle strenge milieueisen. Niet alleen gebruiken we in het hele bedrijf milieubewuste schoonmaakproducten, het vuile water, waar ook schadelijke stoffen in zitten, vangen we netjes op in ons vuilwatersysteem. Zo wordt het op verantwoorde wijze afgevoerd”, legt Erik uit. Bij Idenburg Car Solutions kun je kiezen uit verschillende wasprogramma’s. Overigens is het dan wel zo fris en netjes om ook de binnenkant even mee te nemen. De stofzuigers van Idenburg staan gratis tot je beschikking! Wie toch liever zelf zijn auto wast, kan 24/7 terecht in één van de 5 ruim opgezette wasboxen van Idenburg Car Wash waarvan een speciaal voor campers verhoogd is. Je hebt hier de beschikking over alle wasmogelijkheden, kunt ook hier gratis je auto stofzuigen en ook hier geldt; het afvalwater wordt keurig opgevangen en op een goede manier afgevoerd. Zo ben je verantwoord bezig en kun je na afloop met een gerust hart weer de weg op! Meer weten? Kijk op www.idenburgcarsolutions.nl voor meer informatie. Ook over de andere services van Idenburg.