Idenburg zoekt een medewerker voor de carwash. (Foto: EvE)
Idenburg zoekt een medewerker voor de carwash. (Foto: EvE)

Idenburg Car Solutions zoekt medewerker Carwash

Algemeen

DELFT - Met de aanhoudende warmte is het goed om ook je auto goed in de gaten te houden. Zo is de airconditioning nu echt onontbeerlijk. Goed onderhouden dus, weten ze bij Idenburg Car Solutions. 

Werkt de airconditioning in je auto niet of minder? Goede kans dat er dan te weinig koudemiddel in zit. Tijd voor een checkup bij Idenburg! “Bij zo’n onderhoudsbeurt tappen we het oude koudemiddel af en vervangen dat door nieuw”, legt Erik Idenburg uit. “Standaard voegen we daar preventief een fluor-dye contrastvloeistof aan toe. Daarmee kunnen we eventuele lekkages opsporen.” Want koudemiddel is prijzig èn bovendien niet goed voor het milieu als het zomaar vrijkomt. “Verder controleren we de V-snaar en vervangen we de compressorolie en we kijken alle airco-onderdelen na. Indien nodig vervangen we ook het interieurfilter.”

Reinigen
Stinkt de airco een beetje bij het aanzetten? Dan is het wellicht goed om de airconditioning ook goed te laten reinigen. “In de luchtkanalen en de verdamper kunnen namelijk bacteriën en schimmels groeien”, weet Erik. “Met een speciaal reinigingsmiddel maken we daar korte metten mee. Daardoor ruikt de airco weer fris en werkt ook beter.” En dat is goed, want de airconditioning is niet alleen vanwege comfort belangrijk, maar ook vanwege de veiligheid: frisse lucht houdt je helderder en je ramen blijven schoner.

Wasstraat
En over schone ramen gesproken: ook je auto schoonhouden is belangrijk, zeker nu de droogte voor veel stof en vuil zorgt. Wie milieubewust bezig wil zijn kan beter naar een wasstraat gaan dan zelf met een emmertje sop op straat aan de slag te gaan. “Niet alleen gebruiken we in het hele bedrijf de minst schadelijke schoonmaakproducten, het vuile water, waar ook schadelijke stoffen in zitten, vangen we netjes op in ons vuilwatersysteem. Zo wordt het op verantwoorde wijze afgevoerd” Bij Wasstraat Idenburg kun je met een gerust hart je auto komen wassen, óók tijdens de droogte: “Wij gebruiken namelijk geen drinkwater voor het wassen”, vertelt Erik. “Wij hebben onze eigen bron. Tel daar de superzachte borstels en de grondige voorwas door één van de Idenburg medewerkers bij op en je weet: “Dit is een schoonheidsbehandeling voor mijn auto.”

Medewerker gezocht 
Voor die wasstraat is Idenburg Car Solutions nog wel op zoek naar een allround carwash medewerker voor 8 tot 32 uur per week. Naast het schoonmaken van interieur- exterieur van auto’s en het onderhoud van het wasterrein wordt ook van je verwacht dat je soms auto’s moet ophalen en dat je klanten bedient en adviseert. “Daar staat tegenover dat we boven het minimumloon betalen en dat je extra voordelen hebt, zoals gratis je eigen auto schoonmaken en korting op auto-onderdelen.” Kijk op idenburgcarsolutions.nl/over-ons/vacatures/ voor meer informatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het leuke team van Idenburg!