Kleurlampen geven een leuk effect in de wasstraat. (Foto: EvE)
Kleurlampen geven een leuk effect in de wasstraat. (Foto: EvE)

Idenburg Carwash: van begin tot eind een schoon resultaat

Algemeen

DELFT - De carwash van Idenburg Car Solutions was al de modernste van Delft. Maar onlangs onderging de wasstraat aan de Schieweg een belangrijke update.

Als automobilist zul je er op het eerste gezicht misschien niet veel van merken. Het gaat namelijk om de transportband die vernieuwd is.  “Toch was het een grote operatie”, aldus Erik Idenburg. “De transportband is zo’n beetje het hart van het hele systeem en is technisch best ingewikkeld. Maar eens in de zoveel jaar moet die echt vervangen.” De transportband trekt de auto geleidelijk door de wasstraat heen en moet dus perfect werken. “Je wil natuurlijk niet dat je halverwege vastloopt.” Maar daar hoef je je nu geen zorgen over te maken, want met de nieuwe band draait de carwash weer als een zonnetje.

Kleur
Waar je als klant wellicht wèl wat van merkt zijn de kleurlampen in de wasstraat. Die hebben geen technische functie. “Het is vooral leuk”, verduidelijkt Erik. “De ledlampen in verschillende kleuren geven een mooi effect bij het stuivende water en het schuim op de auto. Vooral kinderen vinden dat fantastisch.”

Schoon is veilig
Maar het voornaamste dat je als automobilist merkt na een bezoek aan de carwash van Idenburg, is dat je auto weer fonkelend schoon is. En dat is belangrijk: “Je auto wassen is nodig. Het houdt de lak van je auto langer in goede conditie, en levert een bijdrage aan de veiligheid, want een schone auto is een auto met goed zicht.” En bij Idenburg wordt je auto echt in de watten gelegd: de wasstraat maakt gebruik van zorgvuldig gefilterd kalkvrij water uit eigen bron. De superzachte wasborstels zorgen voor een gegarandeerd krasvrij resultaat en Idenburg gebruikt de beste reinigingsvloeistoffen. U kunt kiezen uit 5 wasprogramma’s vanaf eenvoudig wassen en drogen tot en met een totaalreiniging van de buitenkant inclusief bodem en velgen, afgewerkt met hardwax en glanspolish. Weet u niet welk wasprogramma het beste bij uw auto past? Geen probleem. Ons team adviseert u ter plekke over de wasprogramma’s en geeft persoonlijke aandacht aan uw auto en de inzittenden.

Waspas
Goed en geregeld wassen kan ook nog eens heel voordelig zijn. Met de gratis Waspas ontvang je Korting op alle wasprogramma’s en een extra bonus bij opwaarderen. Jarig? Als u in het bezit bent van een waspas, ontvangt u op uw verjaardag een gratis wasbeurt naar keuze. De waspas is onbeperkt geldig en opwaarderen kan vanaf € 30,Meer weten? Kijk op www.idenburgcarsolutions.nl