<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Twee medewerkers van Idenburgs carwash, links Thomas en rechts Kim.
Twee medewerkers van Idenburgs carwash, links Thomas en rechts Kim.

De wasstraat van Idenburg Car Solutions: gegarandeerd een blinkend resultaat!

DELFT - De wasstraat van Idenburg Car Solutions, wie zou daar niet door heen willen rijden. De meeste bezitters van een auto!

Helemaal vervuild bij de inrit, rijd je met een brandschone auto weer naar buiten. En met brandschoon wordt ook echt zonder ook maar het kleinste spatje bedoeld. Vogelpoep, welke autobezitter heeft daar geen last van. Parkeer je de auto net in een parkeervak onder een boom waar gevogelte zich heerlijk weet te nestelen... dan kan de verrassing bij terugkomst niet leuk zijn. Een auto vol met witte plekken, die je niet te lang moet laten zitten. Schijnt de zon namelijk fel op een met vogelpoep geteisterde auto, dan kunnen die kwakjes lelijk inbranden. Met blijvende schade aan de lak tot gevolg. Ook alle andere soorten vervuiling worden snel en efficiënt verwijderd.
"Om even op die vogelpoep door te gaan", zegt Martin Idenburg, "die wordt in onze wasstraat intensiever behandeld. Hier wordt namelijk, anders dan bij de meeste andere wasstraten, eerst een voorwas gedaan. Bij die voorwas wordt vogelpoep eerst week gemaakt. Daardoor kan de wasstraat vogelpoep beter verwijderen. Ook worden in de voorwas de velgen schoongemaakt en zand van de auto verwijderd. Dan is het daarna makkelijker de auto te wassen èn het voorkomt dat er zand in de borstels van de wasstraat komt te zitten." Een ander belangrijk kenmerk van de wasstraat van Idenburg Car Solutions is het gebruik van bronwater. Dat is een belangrijk verschil met andere wash-stations.
Idenburg legt uit: "Bij de meeste andere wasstraten wordt water gebruikt dat ook voor drinkwater uit de kraan wordt gebruikt. En dat is niet goed." In droge, zonnige tijden is het belangrijk dat mensen zonder problemen van voldoende drinkwater gebruik kunnen maken. Dat moet dan niet ´verspild´ worden door het gebruik ervan in wasstraten. "Wij gebruiken tussen de 8 en 12 miljoen liter water per jaar. Het zou zonde zijn als dat drinkwater zou zijn", zegt hij. "En daarom hebben wij gekozen voor water uit eigen bron", zegt Idenburg. "Hiervoor is bij onze wasstraat destijds een complete waterzuiveringsinstallatie aangelegd."
Wilt u de auto laten wassen, dan wordt u tegenwoordig behalve door Thomas, Jeroen en Amine ook geholpen door Kim. De eerste vrouwelijke collega bij de wasstraat. "Zij doen dus altijd die voor ons zo kenmerkende voorwas!" zegt Idenburg. Buiten de gebruikelijke openingstijden van Idenburg Car Solutions, zijn de wasboxen 24 uur per dag te gebruiken. Op het buitenterrein zijn namelijk vijf wasboxen, waarvan één ook voor busjes, campers en caravans, allemaal aangesloten op het bronwatersysteem.
Actie Ruitenvloeistof
De komende tijd kunt u profiteren van een aantrekkelijke actie. "Dat is niet zo maar een actie, want bij het duurste wasprogramma van 15 euro, krijgt de klant een 5-liter jerrycan met ruitensproeier-vloeistof cadeau. Dit is trouwens niet in combinatie met andere acties!" De actie in de wasstraat geldt tot en met zondag 9 juni. Verder moet volgens Idenburg zeker ook de VIP-was genoemd worden. Deze kost 25 euro. "Voor dit bedrag wordt de auto uiteraard weer helemaal stralend gemaakt van buiten. Maar de auto wordt van binnen ook helemaal schoongemaakt en gestofzuigd. Ook worden de ramen van binnen gereinigd, zodat de auto van buiten en van binnen weer helemaal fris wordt. De klant kan binnen lekker een kopje koffie drinken." Doorlopend is de actie in samenwerking met de groothandel MAKRO (Schieweg-overzijde). Klanten van die groothandel parkeren hun auto op het MAKRO-terrein en gaan hun inkopen doen. Medewerkers van Idenburg Car Solutions halen de auto op, maken die tussentijds van binnen en van buiten schoon. Dit alles tegen een gereduceerde samenwerkingsprijs!

Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
2627 AT Delft
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>