Het team van Idenburg Car Solutons. (Foto: EvE)
Het team van Idenburg Car Solutons. (Foto: EvE)

Idenburg Car Solutions investeert en groeit

Algemeen

DELFT - “We krijgen het steeds drukker met onderhoud”, zegt Erik Idenburg. “Steeds meer mensen weten ons te vinden.” 

Mede daarom is het team van Idenburg Car Solutions inmiddels uitgebreid met twee monteurs. “En we zijn bezig met het aannemen van een servicemanager, want er valt heel wat te regelen.” De laatste jaren was Idenburg al bezig met een verdere integratie van de bekende wasstraat met het autobedrijf. “We zijn een one-stop-shop voor reiniging, detailing, onderhoud en reparatie en zo treden we ook steeds meer naar buiten.”

Sinds 1 april is Idenburg Car Solutions officieel aangesloten bij Bosch Car Service. “De enige in Delft”, Bosch Car Service is een netwerk van onafhankelijke garages die voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en service.” En dat betekent echt iets, vindt Erik: “Bosch is wereldwijd één van de grootste leveranciers van apparatuur, gereedschap en auto-onderdelen uit het hoge segment. Elke auto die nieuw wordt afgeleverd heeft Bosch producten aan boord.” Voor de klanten van Idenburg is dat goed nieuws: “Dat betekent onder andere dat we fabrieksgarantie kunnen handhaven als wij uw auto in onderhoud nemen. U zit als klant dus niet aan de dealer vast.”

Ondertussen investeert Idenburg Car Solutions ook verder in de wasstraat: “Onder andere in betere borstels, en milieuvriendelijke zepen van hoge kwaliteit”, aldus Erik. “Want een schone auto hoeft niet ten koste te gaan van de omgeving.” Ook op andere gebieden maakt Idenburg werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen: “Zo sponsoren wij de Delftse Speelgoedbank en de kinderafdeling van het Reinier de Graaf Ziekenhuis.” Meer weten? “Kijk ook eens op www.bestegarages.nl. Daar vindt je reviews over onze dienstverlening. En voor meer informatie kun je natuurlijk terecht op idenburgcarsolutions.nl.

Vier de lente met een wasbeurt voor uw auto. “Het is goed om vuil, zout en pekel van uw auto te spoelen”, benadrukt Erik. “En met de zomer in aantocht is het ook goed om uw airconditioning, ruitenwisservloeistof en andere zaken even na te laten kijken. Informeer naar de mogelijkheden!