Roel: "We doen alles. En zelfs als er iets zou zijn wat we zelf niet kunnen, danschakelen we gewoon iemand in die het wèl kan."
Roel: "We doen alles. En zelfs als er iets zou zijn wat we zelf niet kunnen, danschakelen we gewoon iemand in die het wèl kan."

Idenburg Car Solutions: ook voor onderhoud, reparaties en schadeherstel

Algemeen

DELFT - Idenburg Car Solutions is bekend van de autowasstraat, maar wist u dat u op de Schieweg 81 ook terecht kunt voor het volledige onderhoud van uw auto? De servicemonteurs van Idenburg zijn van alle markten thuis.

Servicemanager Roel Kruidhof moet diep nadenken over de vraag wat Idenburg Car Solutions níet doet op het gebied van onderhoud. “Ik kan niets bedenken eigenlijk”, antwoordt hij. “We doen alles. En zelfs als er iets zou zijn wat we zelf niet kunnen, dan schakelen we gewoon iemand in die het wèl kan. Maar dat heb ik tot op heden nog niet meegemaakt. Hier lopen heel wat jaren auto-ervaring rond.”

Service van A tot Z
Alles dus. Of het nu gaat om een kleine beurt of een grote, om een APK-keuring of een complete revisie, de monteurs van Idenburg regelen het voor u. En ook voor reparaties, storingen en schadeherstel draaien zij hun hand niet om. Zomer- en winterbanden wisselen? Geen probleem. En zelfs voor het vervangen van je ruit ben je bij Idenburg aan het goede adres.
“Van A tot Z, en voor alle merken”, benadrukt Roel. Idenburg Car Solutions is een erkend BOVAG bedrijf, dus dat biedt zekerheid. “Bij ons nooit verrassingen achteraf. We maken een duidelijke offerte, en als we, terwijl we bezig zijn, iets tegenkomen wat de kosten verhoogt, dan nemen we altijd contact op. Want we gaan natuurlijk niet zomaar uw geld uitgeven”, verzekert Roel.

Afspraak maken
Een afspraak maken bij Idenburg Car Solutions gaat heel gemakkelijk; stapsgewijs via de website, of per mail via info@idenburgcarsolutions.nl of telefonisch: 015-2571670. “Maar u bent ook altijd welkom om gewoon even binnen te lopen en te informeren”, zegt Roel uitnodigend. “Dat is onze kracht; dat je altijd even kunt overleggen met één van onze monteurs. We hebben de koffie klaar.”

Meer weten: kijk op www.idenburgcarsolutions.nl.