Erik Idenburg
Erik Idenburg

Alles voor uw auto bij Idenburg Car Solutions

Algemeen

DELFT - Aan de Schieweg 81 vind u Idenburg Car Solutions, een Bosch Car Service autobedrijf en een begrip in Delft en omstreken. Bij Idenburg Car Solutions ben je op het juiste adres als het gaat om het behandelen en onderhouden van uw auto. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of wassen, hier behandelen ze uw auto met de zorg die deze verdient.

Onderhoud
Bij Idenburg Car Solutions voeren goed opgeleide monteurs zowel kleine of grote reparaties uit in een garage met de modernste apparatuur. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van de banden, het vervangen van autoruiten en het APK keuren van uw auto. Naast auto’s kunt u bij Idenburg Car Solutions ook terecht voor onderhoud aan uw camper. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zonnepanelen op uw camper zetten, keramische coating aanbrengen en uw camper nauwkeurig controleren zodat u gerust op vakantie kunt!

Wasstraat
Het lekkere weer komt er aan en dat betekent dat het weer tijd is om uw auto te wassen! Bij Idenburg Car Wash laten ze elke auto weer stralen. Door de nieuwste en modernste middelen, zoals speciaal ontwikkelde reinigingsvloeistoffen en superzachte wasborstels, zorgen ze er bij Idenburg voor dat uw auto droog en glanzend weer de weg op gaat. Naast deze middelen zijn er 5 verschillende wasprogramma’s en kunt u na het wassen gratis gebruik maken van het overdekte stofzuigplein. De wasboxen elke dag 24 uur per dag geopend. Het is ook mogelijk een waspas aan te vragen, waarmee je door aantrekkelijke acties goedkoper je auto kunt wassen. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.idenburgcarsolutions.nl of via info@idenburgcarsolutions.nl.