U kunt voor vele auutozaken bij Idenburg Car Solutions terecht. (Foto: PR)
U kunt voor vele auutozaken bij Idenburg Car Solutions terecht. (Foto: PR)

Idenburg Car Solutions, een volwaardig autobedrijf

kijk op de wijk

Ooit startte Idenburg aan de Schieweg als autopoetsbedrijf. Inmiddels is er heel wat veranderd. Het bedrijf groeide door en maakt inmiddels haar naam Idenburg Car Solutions meer dan waar.

"We poetsen nog steeds auto's", benadrukt eigenaar Martin Idenburg. "We hebben diverse lakbehandelingen, zoals een teflon- of keramieklaag waardoor uw auto minder snel vuil wordt en langer mooi blijft." En u kunt ook nog steeds terecht in de moderne wasstraat (eventueel met 40% korting via uw Makro benzinebonnetje) of de wasboxen. Maar Idenburg is het autopoetsen inmiddels ontstegen en is nu een echt allround autobedrijf. "We doen het onderhoud voor alle merken voertuigen", vertelt Martin. Voertuigen. Dat is dus meer dan auto's alleen: "ook campers, busjes en bedrijfswagens." Idenburg Car Solutions is sinds kort ook aangesloten bij Autocrew van Bosch. "We hebben flink geïnvesteerd", aldus Martin. "We zijn van één naar vier bruggen gegaan en we hebben nu ook de beschikking over een uitleeskast van Bosch, waarmee we alle storingen kunnen opsporen." Geen overbodige aanschaf in een tijd waarin auto's complexer en steeds meer computergestuurd worden. "Moderne auto's houden alle processen bij." De benodigde onderhoudsmiddelen houden daarmee gelijke tred. Zo is Idenburg een gecertificeerd oliespecialist. Want olie heb je tegenwoordig in alle soorten: "Ze doen meer dan smeren. Ze reinigen, lossen vuil op en koelen", legt Martin uit. "Wij hebben 28 soorten olie op voorraad, maar er zijn er meer dan 200."
Daarnaast is Idenburg Car Solutions ook Bovag gecertificeerd. "Dat betekent dat we goed gecontroleerd worden op arbotechnisch en milieutechnisch gebied en op onze vakbekwaamheid." De Bovag certificering strekt zich tegenwoordig ook tot de wasstraat uit. Een bijzonderheid daarvan is dat Idenburg hiervoor water uit eigen bron gebruikt: "Dat scheelt 5 miljoen liter drinkwater per jaar." Verder is Idenburg ook Erkend Leerbedrijf. Kortom: Idenburg Car Solutions heeft grote stappen gemaakt in professionalisering en dienstverlening. Heeft de auto-expert dan nog een tip voor het najaar? "Begin op tijd met het winterklaar maken van je auto." En Idenburg doet er dan nog een mooie aanbieding bij: "Wij doen tot en met december een gratis wintercontrole waarbij we je auto op ruim 50 vitale punten checken." Dat is service! Geen wonder dus dat Idenburg Car Solutions op www.bestegarage.nl. het cijfer 9,5 krijgt. Hier krijg je de complete Car Solution!