Vader Martin en zoon Erik Idenburg heten u ook in het nieuwe jaar van harte welkom.
Vader Martin en zoon Erik Idenburg heten u ook in het nieuwe jaar van harte welkom.

BOVAG-zeker in het nieuwe jaar 2017 bij Idenburg Car Solutions

  advertenties

"Met uiteraard toepassing van allerlei nieuwe apparatuur die aan de BOVAG-eisen voldoet", zegt eigenaar Martin Idenburg. "Er verandert dus veel het komende jaar, maar toch blijft alles hetzelfde. We blijven namelijk helemaal onszelf, ook in het nieuwe jaar. En dan bedoel ik met name in de omgang met onze klanten, want bij onze werkwijze staat de klant altijd voorop."

Kwaliteitskeurmerk
BOVAG is een voor de consument breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Idenburg Car Solutions is dus één van die bedrijven, die op deskundige manier hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, Bemiddelingsbureau en de diverse geschillencommissies en daar boven op nog de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Bosch Easy Way
En dan is er nog de tweede grote verandering die vanaf 1 januari 2017 bij Idenburg Car Solutions wordt doorgevoerd. Tussen de producten en onderdelen die dit bedrijf vanaf volgend jaar kan leveren, zit ook het assortiment Bosch Easy Way. "Dat is een voor ons bedrijf nieuwe lijn accu's, met een gegarandeerd hoog niveau en een lange levensduur. Ook andere Bosch-autoproducten kunnen bij Idenburg Car Solutions worden geleverd of in de auto worden gemonteerd."
Idenburg Car Solutions is in het bezit van computersystemen waar Bosch Car Service ook mee werkt, de werkplaats is dan ook volledig ingericht met de Bosch-systemen. "Computertechnische producten, zoals uitleesapparatuur en dergelijke, waarmee ook bij de nieuwste auto's foutcodes uitgelezen kunnen worden."
In het poetsgedeelte Idenburg Car Smile, dat ook steeds groter wordt, komt er steeds meer vraag naar de keramische coating. Weinig bedrijven kunnen deze keiharde, bijna onbeschadigbare coatinglaag op de autolak aanbrengen.
Bij Idenburg Car Solutions werken uitsluitend gekwalificeerde monteurs. Medewerkers die een gedegen vakopleiding hebben gevolgd of nog steeds aan het volgen zijn. "Daarnaast zijn we altijd een servicepunt, waarbij je met problemen aan de auto altijd terecht kunt voor advies."

Eigen identiteit
Bij Idenburg Car Solutions kom je in 2017 bij een bedrijf binnen, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Een bedrijf dat ondanks de veranderingen zijn eigen identiteit behoudt. Waar het belang van de klant voorop wordt gesteld. Behalve gepoetst, onderhouden of ingebouwd, kan uw auto hier ook gewassen worden! "In onze eigen wasstraat worden uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakproducten gebruikt. Het water komt uit eigen bron. En het resultaat aan het einde van de wasstraat is: een auto behorend tot het topsegment, zo schoon als die is."
Kom in 2017 beslist eens kennis maken met het vernieuwde Idenburg Car Solutions.

Bedrijf: Idenburg Car Solutions
Adres: Schieweg 81
2627 AT Delft
Telefoon: (015) 257 16 70
Internet: www.idenburgcarsolutions.nl

Meer berichten