Idenburg Car Solutions is een veelzijdig bedrijf. Onderhoud, reparatie, airco-service en carwash, ze doen het allemaal. (Foto: PR)
Idenburg Car Solutions is een veelzijdig bedrijf. Onderhoud, reparatie, airco-service en carwash, ze doen het allemaal. (Foto: PR)

Werken in de autotechniek? Idenburg Car Solutions biedt mogelijkheden!

Algemeen

DELFT - Veel mensen weten de weg naar Idenburg Car Solutions te vinden. Terecht. Het is gewoon een goed bedrijf, niet alleen voor haar klanten, óók voor het personeel. Wil jij werken in de autotechniek, in een leuk team met doorgroeimogelijkheden? Kom dan eens kennismaken met Erik Idenburg.

Idenburg Car Solutions is een veelzijdig bedrijf. Onderhoud, reparatie, airco-service. Ze doen het allemaal. En voor ieder vakgebied zijn specialisten nodig, want het autovak is door de jaren heen ook steeds veelzijdiger geworden. “Met alleen motorkennis kom je er niet meer”, legt Erik Idenburg uit: “In moderne auto’s zit tegenwoordig zoveel elektronica, dat je als monteur ook daar steeds meer over moet weten. Kennis is nodig, óók om klanten te helpen kosten te besparen: Als metingen uitwijzen dat je teveel roetdeeltjes uitstoot, kun je natuurlijk simpelweg het roetfilter vervangen. Maar dat hóeft niet altijd. Het kan ook zijn dat bijvoorbeeld een sensor vuil geworden is of niet goed werkt. Dan moet je dus heel goed weten wat je doet, zodat je andere oorzaken uit kunt sluiten om onnodige ingrepen te voorkomen.” Daarnaast is de elektrische auto in opkomst.”Dat is ook een vak apart, en naarmate er meer mensen voor een elektrische auto kiezen, wordt dat vakgebied steeds groter. Aan de andere kant weten we dat er nog minstens tot 2035 auto’s met fossiele brandstof worden verkocht. Die ook nog weer twintig jaar meegaan. Dus die kennis moeten we ook in huis zien te houden.”

Specialiseren
Een dynamisch vakgebied dus, waar je je in verschillende zaken kunt specialiseren. “We hebben monteurs en eerste monteurs, maar ook een APK-keurmeester, turbo-experts en airconditioning specialisten. “Door de steeds veranderende wetten en regels moet je wel bijblijven. Daarom kun je bij ons cursussen en trainingen volgen. Omdat wij Bosch Car Service bedrijf zijn, zijn een aantal cursussen verplicht, maar verder krijg je bij ons de mogelijkheid om je te bekwamen in een vakgebied dat jou goed ligt. Zo krijgen wij ook een goed gebalanceerd team waarmee we onze klanten goed kunnen helpen.” Dus heb je belangstelling voor het autovak? En wil je je kennis verbreden en inzetten? Idenburg Car Solutions kan jou goed gebruiken!

Naast de garage heeft Idenburg Car Solutions ook een carwash. En ook daar kan het bedrijf nog wel wat mensen voor gebruiken: “We zoeken nog parttimers voor de zomerperiode. Wil jij werken met leuke collega’s, in een prima werksfeer, en met een leuke fooi? Meld je aan bij Erik! En wie weet vind je het zo leuk dat je daarna alsnog wilt doorgroeien: “Voor gemotiveerde mensen is dat zeker mogelijk!”, besluit Erik.