Inschrijven op de reservelijst voor een appartement van het nieuwbouwproject PRISMA is nog mogelijk.
Inschrijven op de reservelijst voor een appartement van het nieuwbouwproject PRISMA is nog mogelijk.

Voorjaar geeft weer beweging in markt

wonen

DELFT- Sinds een week of acht zien ook wij van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars dat het weer wat drukker begint te worden op de huizenmarkt. Het aantal bezichtigingen neemt toe en de meeste woningen worden weer binnen een paar weken verkocht. Het lijkt wel of het goede weer toch kriebels geeft bij de kopers en het stabiliseren van de hypotheekrente geeft hen weer vertrouwen.

De afgelopen maanden hebben wij als kantoor iedere laatste zaterdag van de maand een Open Huis georganiseerd. Tijdens dit Open Huis kunnen kijkers zonder afspraak een woning bezichtigen. Handig als je je bijvoorbeeld nog aan het oriënteren bent, dan is dit een mooie kans om wat verschillende woningen te bekijken.

Reservelijst PRISMA
Onlangs zijn we ook begonnen met de verkoop van een nieuwbouwproject PRISMA en hier is ook de nodige belangstelling voor. De meeste van de 28 appartementen zijn inmiddels onder optie maar kopers kunnen zich nog inschrijven op de reservelijst. Mocht er dan een appartement vrij komen kunnen ze wellicht direct een optie krijgen.

Meer over PRISMA
PRISMA is een modern en comfortabel woongebouw met diverse appartementtypen, gelegen naast de historische binnenstad en het station. Het gebouw ligt tussen een gracht, hof en binnentuin. Aan de Nieuwe Gracht zijde heeft PRISMA een herkenbaar gevelbeeld van aluminium kaders en levendige loggia’s. Aan het intieme hof heeft PRISMA de uitstraling van statig pand en aan de binnentuin staat het gebouw in het groen.
De omvang van de woningen varieert van 40m2 tot 130m2. De woningen hebben toegang tot de collectieve binnentuin en hebben, behalve de tuinstudio’s, een eigen buitenruimte. Het stadspark Van Leeuwenhoek ligt om de hoek en er is een inpandige fietsenberging en parkeergarage.

Tevens staat er nog een aantal nieuwbouwprojecten in de startblokken. Hier verwachten we spoedig meer over te kunnen mededelen.

Ook aankoopmakelaar
Ook de afgelopen maanden hebben we weer een hoop klanten begeleid als aankoopmakelaar. Onze kennis van de markt zorgt er voor dat we de kans voor een koper kunnen vergroten en zorgen we er voor dat ze achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Zoekopdracht invullen
Mensen die op zoek zijn naar een huis nodigen we graag uit bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek zodat we kunnen toelichten wat we als aankoopmakelaar kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek vullen we gelijk een gratis zoekopdracht in zodat ze vanaf dat moment geen huis meer zullen missen en altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod.

Contact
Benieuwd naar wat we kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op:
Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars
Oude Delft 110A
2611 CE Delft
015-2125288
www.vansilfhout.nl

Openingstijden:
Ma. t/m vr. 8.45 uur - 17.30 uur.;
Za. 10.00 uur -17.00 uur.